×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Οι επαφές Μαρτίνς και του ειδικού στο Ρέντη


Αλέξανδρος Χρηστάκος

Οι επαφές Μαρτίνς και του ειδικού στο Ρέντη


Ημέρα συζητήσεων αυτή της Πέμπτης στο Ρέντη. Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν μαζί ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Πορτογάλο ειδικό που έφερε για την ακαδημία.

Τα θέλω του Μαρτίνς για την ακαδημία

Στην Αθήνα ο ειδικός του Μαρτίνς!

Αρχικά τα είπαν με τον Γιώργο Παύλου που είναι υπεύθυνος για την οργάνωση της ακαδημίας. Εκεί εκφράστηκαν θετικά σχόλια για τον τρόπο που λειτουργεί η ακαδημία και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που έχουν οι μικροί.

Άλλωστε η ανάπτυξη της ακαδημίας, σε όλες τις υποδομές της έχει γίνει με βάση το έργο του Παύλου, όλα αυτά τα χρόνια που την διαχειρίζεται στο Ρέντη.

Οι τρεις τους τα είπαν για πολλά θέματα που αφορούν την ακαδημία, αλλά και το τι πρόκειται να τσεκάρουν τις δύο εβδομάδες που θα είναι στο Ρέντη ο Πορτογάλος ειδικός.

Στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς, πάντα μαζί με τον συμπατριώτη του, είχαν συζητήσεις με τον Φρανσουά Μοντέστο και τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Οπώς έγραψε και το Sportime στο φύλλο της Πέμπτης (26/4) η λειτουργία της ακαδημίας θα είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πρώτη ομάδα. Ακόμα και το αγωνιστικό προφίλ των μικρών ομάδων θα είναι το ίδιο με αυτό της πρώτης ομάδας, που θα περάσει ο Πέδρο Μαρτίνς.Τελευταία Νέα