×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: 7 χρόνια «παρών» στη Θεσσαλονίκη


    Sportime Team

Ολυμπιακός: 7 χρόνια «παρών» στη Θεσσαλονίκη


Ο Ολυμπιακός έχει απλώσει τα δίχτυα του σε όλη την Ελλάδα, όλα αυτά τα χρόνια με τη δημιουργία του δικτύου των σχολών ποδοσφαίρου. Έτσι έχει δημιουργήσει τη δική του σχολή και στη Θεσσαλονίκη.

Σχολή η οποία κλείνει 7 χρόνια τη φετινή αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοίνωσε και ο Ολυμπιακός στο δικό του αφιέρωμα:

«Με περισσότερα από 120 παιδιά, συνεχείς συμμετοχές σε τουρνουά ακόμα και εκτός πόλης, και τέσσερα πρωταθλήματα ΕΠΣ στα έξι πρώτα χρόνια λειτουργίας της, η Σχολή της Θεσσαλονίκης αποτελεί σπουδαίο κομμάτι του δικτύου της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ οικογένειας.

Τα αποτελέσματα από τη σκληρή και μεθοδική δουλειά των ανθρώπων που τη στελεχώνουν αλλά και των παιδιών που βρίσκονται στους κόλπους της, έχουν ξεκινήσει να φαίνονται τα τελευταία χρόνια, αφού ποδοσφαιριστές όπως οι Δημήτρης Τσιπούρας και Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, στελεχώνουν επαγγελματικές ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Super League: Όλες οι μεταγραφές της σεζόν 2019-20

Ως φυσική συνέχεια της συνεχούς ανάπτυξης της Σχολής και με στόχο οι νεαροί ποδοσφαιριστές να παραμένουν στις τάξεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και μετά την ενηλικίωσή τους, ιδρύονται συνεχώς αθλητικά σωματεία, με κορωνίδα την πρόσφατη δημιουργία ανδρικού τμήματος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Θεσσαλονίκης!

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση Εγκατάστασης/ονομασία: Πανεπιστημιούπολη Θέρμης, 14οχλμ. Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Λεωφόρος Χαριλάου- Θέρμης (Περιοχή ΝΟΗΣΙΣ), Τ.Κ. 57001
Όνομα Υπευθύνου: Γιώργος Χοχλάκης
Κινητό τηλέφωνο: 6944268444
e-mail: olympiacos.thess@gmail.com».

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportimeστο Facebook.