ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Αγγλία ο Τσιμίκας

Για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις...

Ολυμπιακός
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολυμπιακός – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κώστας Τσιμίκας θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ. Οι εξελίξεις είναι τόσο ραγδαίες, που μένουν πλέον μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί αυτή η τεράστια μεταγραφή από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο 24χρονος διεθνής μπακ, που πλέον θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ στην πρωταθλήτρια Αγγλίας και κόσμου (και Ευρώπης μέχρι τις 23/8) βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime καθ’ οδόν για την Αγγλία.

Ο Τσιμίκας έχει αναχωρήσει από την Ελλάδα και θα βρίσκεται άμεσα στη χώρα, που πλέον θα παίζει ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός – Τσιμίκας: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Λέει ναι στην πρόταση της Λίβερπουλ – Αυτά είναι τα ποσά

Ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός και η Λίβερπουλ τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα ενώ ο διεθνής μπακ αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη (11/8).

Ο Τσιμίκας θα αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μια και εκτός από το οικονομικό όφελος των πρωταθλητών, το αντίκτυπο είναι μεγάλο σε ολόκληρο τον κόσμο. Ως μια συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τους πρωταθλητές της Premier League!

Ο διεθνής άσος θα είναι μέχρι το βράδυ στην Αγγλία, αύριο θα έχει και αυτός όποιες επαφές χρειάζεται να γίνουν και την Τρίτη θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ώστε έως και την Τετάρτη να έχει ανακοινωθεί η τεράστια μεταγραφή.

Exit mobile version