×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Επιμένει για Μπουφάλ!


Δημήτρης Μαργωμένος

Ολυμπιακός: Επιμένει για Μπουφάλ!


Δεν σταματάει ο Ολυμπιακός να επιμένει για την περίπτωση του Σοφιάν Μπουφάλ! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσεγγίσει μέχρι τώρα πολύ καλά το θέμα αυτό. Να τονίσουμε αρχικά ότι από την πρώτη στιγμή η περίπτωση του 27χρονου εξτρέμ από το Μαρόκο ήταν αρκετά δύσκολη.

Αυτό το γνώριζαν και οι Πειραιώτες. Διότι μιλάμε για έναν παίκτη από ομάδα της Premier League και εκτός αυτού ο Ολυμπιακός δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει βάλει στο… μάτι τον παίκτη. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν στη λίστα τους τον Μπουφάλ.

Αλλά από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πλησιάσει πολύ καλά τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Όπως παράλληλα υπάρχει, τουλάχιστον μέχρι τώρα, καλή επικοινωνία και με τη Σαουθάμπντον, αφού μιλάμε για μία περίπτωση παίκτη που έχει συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Τελειώνει του Ρέις, εκτός αποστολής της Ρίο Άβε!

Το 2021 λήγει το συμβόλαιό του με τους Αγγλους και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αγοράσει τον παίκτη. Μέχρι τώρα είναι δύσκολο το θέμα να φτάσει σε μία θετική εξέλιξη. Αλλά από την άλλη οι Πειραιώτες έχουν βρει ένα καλό σημείο επαφής με παίκτη και ομάδα και συνεχίζουν να προσπαθούν.

Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να αφήσουν έτσι την περίπτωση του 27χρονου ποδοσφαιριστή. Και ας μην υπάρχει άπλετος χρόνος, από τη στιγμή που αρχίζουν και οι υποχρεώσεις στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να το πάει μέχρι… τέλους για τον Μπουφάλ.

Αυτό γιατί θεωρούν οι «ερυθρόλευκοι» πως είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα. Και να δώσει στον Πέδρο Μαρτίνς αυτά που θέλει.
Από εκεί και πέρα βέβαια δεν είναι η μοναδική περίπτωση για τα εξτρέμ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει παρατήσει το θέμα του Γκάρι Ροδρίγκες, αν και έχει πάει πλέον αρκετά πίσω.

Όπως παράλληλα υπάρχει και ο Κουντέ της Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι έκαναν λόγο για επίσημη πρόταση των «ερυθρόλευκων», κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Τελευταία Νέα