×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Επιστολή στη FIFA να παρέμβει για τον τελικό


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ολυμπιακός: Επιστολή στη FIFA να παρέμβει για τον τελικό. Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν και την UEFA για τα όσα έκανε η ΕΠΟ και ζητούν να δράσουν ώστε να σωθεί η αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου και της διοργάνωσης


Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή σε FIFA, UEFA και ζητάει να παρέμβουν για τον τελικό του κυπέλλου.

Οι Πειραιώτες ενημερώνουν για τις αποφάσεις της ΕΠΟ, που μετέφερε το παιχνίδι για τις 30 Αυγούστου. Εξηγεί πως είναι μια εντελώς παράλογη, λανθασμένη και παράνομη απόφαση που παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές και βασικούς στόχους του οργανωμένου ποδοσφαίρου που είναι η προστασία της ακεραιότητά του και των αγώνων του. Η απόφαση αυτή δεν συνάδει με το εθνικό και διεθνές νομικό πλαίσιο.

Ολυμπιακός: «Παραβιάζει άμεσα την πολιτική της UEFA»

Επίσης ο Ολυμπιακός υπογραμμίζει πως…  «ο τελικός του κυπέλλου προορίζεται να είναι ο τελευταίος αγώνας της τρέχουσας σεζόν και τον ορίζει στις αρχές της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς, υποβαθμίζοντας τον -πρακτικά- σε παιχνίδι προετοιμασίας. Τα ρόστερ των δύο ομάδων θα είναι διαφορετικά από αυτά που έφτασαν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, καθώς θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν παίκτες που θα έχουν ενταχθεί στο δυναμικό των συλλόγων για την επόμενη ουσιαστικά σεζόν, δηλαδή αυτής του 2020/21. Κάτι που παραβιάζει άμεσα την πολιτική της UEFA σε σχέση με τις διοργανώσεις της».

Παράλληλα ο Ολυμπιακός τονίζει ότι… «Η ΕΠΟ θα είναι η μοναδική Ομοσπονδία μέλος της UEFA, η οποία θα δηλώσει στις 3/8/2020 τις ομάδες που θα την εκπροσωπήσουν στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις χωρίς να έχει ολοκληρώσει τις εγχώριες διοργανώσεις της, καθώς θα εκκρεμεί ο τελικός Κυπέλλου».

Και στο τέλος οι Πειραιώτες αναφέρουν πως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι παραδομένο σε άτομα που λειτουργούν με βάση το προσωπικό τους όφελος και όχι για το καλό του αθλήματος.  Γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός ζητάει από την FIFA να παρέμβει έστω και την τελευταία στιγμή για να προστατέψει την αξιοπιστία της διοργάνωσης του Κυπέλλου και του ίδιου του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα