×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Γιάκομπ, ξανά, στον Πειραιά


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ολυμπιακός: Γιάκομπ, ξανά, στον Πειραιά


Δεν είναι κρυφό πως Ολυμπιακός και Νάτχο έχουν ένα μικρό χάσμα μεταξύ τους αυτό το διάστημα, κάτι που φαίνεται από τις δηλώσεις του παίκτη. Ο έμπειρος μέσος από την ημέρα που έφυγε για το Ισράηλ και την Εθνική ομάδα της χώρας του, έχει εκφράσει δημόσια τα παράπονά του.

Αυτό που θέλει ο Νάτχο είναι να αγωνίζεται περισσότερο και στους «ερυθρόλευκους» δεν έχει καταφέρει να βρει τον χρόνο που επιθυμούσε.

Για αυτό και είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι Ολυμπιακός και παίκτης να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων να δουν τι μέλλει γενέσθαι για τη συνέχεια…

Το Sportime είχε γράψει και τις προηγούμενες ημέρες ότι η ομάδα του Πειραιά έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις για αντί-Νάτχο. Και πληροφορίες τώρα αναφέρουν πως ένα από τα ονόματα που υπάρχει στη λίστα των «ερυθρόλευκων» είναι αυτό του Κλαούντιο Γιάκομπ!

Ο Αργεντινός μέσος της Νότιγχαμ Φόρεστ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, σε μία περίοδο που αρχικά είχε ακουστεί πως ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια κατέληξε στους Αγγλους.

Η εμπειρία του είναι τέτοια που δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει και να προσφέρει το κάτι παραπάνω στους «ερυθρόλευκους» και φυσικά σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποφασίσει να προχωρήσει την περίπτωσή του είναι γνωστή η σχέση του συλλόγου με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως άλλωστε φάνηκε και τον Ιανουάριο με τον Ζιλ Ντίας.

Ο 31χρονος μέσος δεν έχει καταφέρει να γίνει βασικός στην αγγλική ομάδα και δεν αποκλείεται, λοιπόν, να υπάρξει κίνηση από την ομάδα του Πειραιά για το καλοκαίρι…


Τελευταία Νέα