Ο Ολυμπιακός εκτιμά τις ικανότητες του Μπάμπη Λυκογιάννη και τον έχει στο στόχαστρο, ενώ στο προσκήνιο επανήλθε η περίπτωση του Ματέο Τραμονί.

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης φέτος κάνει μια σπουδαία σεζόν στο καμπιονάτο και ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την πορεία του. Παράλληλα φέρεται να γίνεται ξανά λόγος για τον Ματέο Τραμονί.

Η παρουσία του Φρανσουά Μοντέστο στις εξέδρες του αγώνα Μπενεβέντο-Κάλιαρι άναψε φωτιές. Ο Κορσικανός δεν πήγε απλά να δει το ματς, για προσωπική του ευχαρίστηση.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην Ιταλία, τις προηγούμενες μέρες, μίλησε με ανθρώπους της Κάλιαρι. Ανάμεσα σε άλλα υπήρξε κουβέντα και για τον Λυκογιάννη.

Με τον οποίο μίλησε και προσωπικά. Ο 27χρονος αριστερός μπακ, σε εκείνο το ματς, έπαιξε σαν μπακ-χαφ. Γιατί η Κάλιαρι αγωνίστηκε με τριάδα στόπερ.

Κάτι που κάνει και ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα. Ο Λυκογιάννης έβγαλε μάτια στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Κι έβαλε ένα τρομερο γκολ.

Αλλά ο Μοντέστο δεν περίμενε να δει αυτό το ματς. Ξέρει καλά τον Λυκογιάννη. Και είναι γνωστή η επιθυμία του να τον φέρει ξανά στον Πειραιά.

Ορθώς όλες οι πλευρές δεν επιβεβαιώνουν πως υπήρξε κουβέντα. Για ευνόητους λόγους. Επίσης η Κάλιαρι ακόμα δεν έχει σώσει και μαθηματικά την παρτίδα της παραμονής στο καμπιονάτο. Αλλά όσοι γνωρίζουν καλά το θέμα, λένε άλλα!

Η ιστορία έχει να κάνει με το αν θέλει ο Λυκογιάννης να γυρίσει στην Ελλάδα και τους πρωταθλητές. Γιατί βρίσκεται στο πικ της καριέρας του. Γιατί ήδη έδειξαν ενδιαφέρον ομάδες από την Ιταλία.

Με την Κάλιαρι έχει ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου. Δύσκολα θα ανανεώσει. Κάτι που σημαίνει πως το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο. Η ιταλική ομάδα θα ακούσει προτάσεις.

Θα επιχειρήσει να τον πουλήσει. Διαφορετικά του χρόνου θα φύγει ελεύθερος. Ο Λυκογιάννης είναι κάτι που δεν θέλει να γίνει. Θέλει να βοηθήσει έναν σύλλογο που τον βοήθησε. Και τον έχει αγαπήσει.

Τα αδέρφια Τραμονί

Ο Μοντέστο από την πλευρά του έχει καλές σχέσεις με την Κάλιαρι. Αλλά το θέμα είναι τι θέλει να κάνει ο Λυκογιάννης. Και ίσως στο μυαλό του είναι περισσότερο η παραμονή στο καμπιονάτο ή να πάει στην Ισπανία, όπως είπε και ο μάνατζερ του.

Ο Ολυμπιακός πάντως θα περιμένει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Παράλληλα ο Μοντέστο φέρεται να συζήτησε και για την παρουσία των αδερφών Τραμονί.

Αποκτήθηκαν πέρσι από την Αζαξιό. Τους ξέρει καλά. Ο 21χρονος Ματέο είναι στην πρώτη ομάδα. Δεν πήρε πολλές ευκαιρίες. Αλλά γενικά έχει ικανότητες.

Ο 18χρονος Λισάντρο, παίζει στην Κ19. Πολύ καλές οι εμφανίσεις του και το ενδιαφέρον δείχνει μεγαλύτερο.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Η νέα σύσκεψη κορυφής στο Ρέντη φέρνει εξελίξεις