×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Η αιτία που χάλασε η μεταγραφή του Κωστή


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ολυμπιακός: Η αιτία που χάλασε η μεταγραφή του Κωστή


Ο Ολυμπιακός προκάλεσε έκπληξη με την κίνηση του για την απόκτηση του Ιωάννη Κωστή. Ωστόσο τελευταία στιγμή χάλασε η μεταγραφή του από τη Νέα Σαλαμίνα.

Η πλευρά της Κυπριακής ομάδας, έκανε γνωστό επίσημα, πως τελικά δεν υπάρχει συμφωνία. Έκανε λόγο για κάποιες ασάφειες αναφορικά με τους όρους που ήθελαν να βάλουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ωστόσο το ποσό που θα έβαζαν στο ταμείο τους, θα ήταν μεγάλο για τα δεδομένα τους. Κάτι που και οι ίδιοι έχουν υπογραμμίσει. Ο Ολυμπιακός θα έδινε το ποσό των 500.000 ευρώ, που με τα μπόνους μπορούσε να πάει ακόμα και στις 700.000 ευρώ.

Τι τελικά έφταιξε και μια τέτοια συμφωνία, δεν ολοκληρώθηκε; Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι ο Ολυμπιακός, αυτός που έφερε εμπόδια.

Αλλά η πλευρά της Νέας Σαλαμίνας. Και πιο συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον πρώτο αντιπρόεδρο, τον Γιάννο Χρυσοστόμου, που είναι υπεύθυνος και για τα οικονομικά.

Υπήρξαν απαιτήσεις που άλλαζαν συνεχώς τα δεδομένα. Μάλιστα για κάποιους που ήταν κοντά στο θέμα, είχαν να λένε για χειρισμούς του, που ίσως να μην είχαν κάνει μόνο για τον σύλλογο!

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον Κωστή για συμβόλαιο 5 ετών. Και η προσφορά που έχει κάνει στη Νέα Σαλαμίνα, έχει χαρακτηριστεί εξαιρετική.

Ο διεθνής αμυντικός μέσος έχει τσεκαριστεί πολλές φορές από τους «ερυθρόλευκους». Που έχουν πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του.

Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να μην αφήσουν τελείως πίσω τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι «ερυθρόλευκοι» μαζεύουν ταλέντα, έχοντας το μυαλό και στο μέλλον. Δημιουργούν εκ νέου βάσεις, για μια «δεξαμενή» παικτών, που έχουν τις ικανότητες να κάνουν το μεγάλο άλμα. Ο Ιωάννης Κωστή είναι από αυτούς που έχουν τις προοπτικές.


Τελευταία Νέα