Εδώ και ημέρες έχει βγει το θέμα πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μπελχαντά.

Ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι ελεύθερος εδώ και καιρό, κάτι το οποίο φυσικά ο Ολυμπιακός γνωρίζει, καθώς έχει λύσει το συμβόλαιό του με τη Γαλατάσαραϊ.

Το θετικό είναι πως ο παίκτης δεν έλυσε το συμβόλαιό του για αγωνιστικούς λόγους, αλλά γιατί είχε μία διαφωνία με τη διοίκηση της ομάδας από την Τουρκία. Οπότε αγωνιστικά είναι σε καλή κατάσταση και όπως έχει κυκλοφορήσει κάνει και προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα δεν έχει μείνει άπραγος. Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μαροκινό μέσο και έχει κάνει ήδη τις κινήσεις του. Η ομάδα του Πειραιά έχει πλησιάσει τον παίκτη και του έχει κάνει γνωστό το ενδιαφέρον της. Ο παίκτης από την πλευρά του έχει ζητήσει χρόνο και είναι λογικό αφού είμαστε ακόμη στον Απρίλιο.

Από την άλλη όμως και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν το θέμα αυτό από τώρα, γιατί γνωρίζουν ότι αν τραβήξει αρκετά το ζήτημα αυτό θα μπουν και άλλες ομάδες στο… κόλπο της απόκτησής του. Από την πλευρά του, πάντως, ο Ολυμπιακός πάει να κάνει την οικονομική υπέρβαση με τον Μπελχαντά έτσι ώστε να μπορέσει να τον πείσει και να έρθει στην Ελλάδα.

Τον θέλει για το κέντρο

Να σημειωθεί πως ο Μπελχαντά είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις. Στον χώρο του κέντρου μπορεί να παίξει ως 8άρι, αλλά και ως οργανωτής στον χώρο του κέντρου. Αυτές οι δύο θέσεις είναι και οι πιο συνηθισμένες που έχουμε δει τον Μαροκινό παίκτη.

Από εκεί και πέρα όμως μπορεί να παίξει και στο πλάι της επίθεσης, ως εξτρέμ. Είναι τέτοια η ποιότητά του που μπορεί να αγωνιστεί στη θέση αυτή, αλλά δεν το συνηθίζει.

Ο Ολυμπιακός όμως σε περίπτωση που καταφέρει να αποκτήσει τον Μπελχαντά, τον θέλει για τον χώρο του κέντρου. Συγκεκριμένα τον θέλει στη θέση «8». Αλλά αυτό είναι κάτι μακρινό για την ώρα, αφού δεν έχουν σημειωθεί οριστικές εξελίξεις.