Δεν αφήνει ο Ολυμπιακός την περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου.

Ο Ολυμπιακός έχει τον παίκτη της Μονακό ψηλά στη λίστα του από την περασμένη αγωνιστική περίοδο και τώρα είναι ξανά σε συζητήσεις. Τον θέλει η ομάδα του Πειραιά και ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά για την ώρα δεν υπάρχουν εξελίξεις.

Η τελευταία εξέλιξη για τον ποδοσφαιριστή είναι πως η Γαλατάσαραϊ, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Μονακό, ζήτησε διορία για να μπορεί να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς. Οι Τούρκοι θέλουν τον Ονιεκούρου, αφού έμειναν ικανοποιημένοι με τη χρονιά που έκανε.

Παράλληλα και ο παίκτης έχει εκφραστεί θετικά για να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Γαλατά.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με τη Μονακό για τον ποδοσφαιριστή. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν νέα κίνηση προς τους Γάλλους, αλλά και την πλευρά του παίκτη, Ονιεκούρου.

Η ομάδα του Πειραιά παράλληλα έδωσε και διορία για την απάντηση, τόσο της Μονακό όσο και του ποδοσφαιριστή. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σκοπό να περιμένουν για αρκετό καιρό το συγκεκριμένο θέμα. Διότι θέλουν να προχωρήσουν το ζήτημα του εξτρέμ.

Για αυτό και έχουν ξεχωρίσει και άλλες περιπτώσεις παικτών για τα εξτρέμ, έτσι ώστε αν τυχόν δεν προχωρήσει του Ονιεκούρου να μπορέσει να έχει άλλες περιπτώσεις στα σκαριά.

Ολυμπιακός: Τελειώνει με τον Πινακά

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής