Είπαμε πως ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο στόχο τον Ενταό.

Από εκεί και πέρα όμως ο Ολυμπιακός κοιτάει και άλλες περιπτώσεις για τη θέση του εξτρέμ, έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένος αν δεν προχωρήσει του παίκτη της Καραγκιουμρούκ.

Ένα από τα ονόματα το οποίο έχει γίνει γνωστό και σύμφωνα με τους Τούρκους, υπάρχουν και οι σχετικές διαπραγματεύσεις, είναι αυτό του Ενκουντού. Παράλληλα, οι Τούρκοι έγραψαν την Πέμπτη πως οι Πειραιώτες είναι σε συζητήσεις με την Μπεσίκτας, ενώ έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Φορτούνη

Έγραψαν πως υπάρχουν οι κουβέντες για ανταλλαγή Φορτούνη με Ενκουντού, αλλά να δοθεί και το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Άλλωστε ο Ενκουντού δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στη λίστα της ομάδας του Πειραιά. Και την προηγούμενη σεζόν είχε μιλήσει με τον παίκτη, όταν μάλιστα είχε φτάσει κοντά στην απόκτησή του και τελικά προχώρησε στο δανεισμό του Μπρούμα από την Αϊντχόφεν.

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτά τα δύο ονόματα…

Στη λίστα των «ερυθρόλευκων» υπάρχει και το όνομα του ντελ Καστίγιο! Ο μεσοεπιθετικός της Ρεν είναι στη λίστα του Ολυμπιακού για τα εξτρέμ. Δεν είναι στα πλάνα της Ρεν για τη νέα σεζόν και παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο με τους Γάλλους, ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Βολές στον Λεουτσάκο – Η θέση για τις ομάδες Β’»