×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Ίδια υπόθεση, διαφορετική απόφαση για Καραπαπά, Μπέο


    Κώστας Παπαδόπουλος

Ολυμπιακός: Ίδια υπόθεση, διαφορετική απόφαση για Καραπαπά, Μπέο


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τα πειθαρχικά όργανα της Super League και της ΕΠΟ. Κάτι που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Όπως στην υπόθεση του Κώστα Καραπαπά με τον Αχιλλέα Μπέο.

Η υπόθεση εκδικάστηκε από τον Αθλητικό Δικαστή της Super League, Χριστόφορο Μάρκου, την περασμένη Παρασκευή. Μέρα που εξετάστηκε και το θέμα ΠΑΟΚ, Ξάνθη στην ΕΕΑ.

Οι νομικοί σύμβουλοι του Ολυμπιακού ήταν στην ΕΕΑ, αφού οι Πειραιώτες ανέδειξαν το θέμα και είχαν στοιχεία να καταθέσουν.

Δεν μπορούσαν να δώσουν το παρών και στην πειθαρχική κλήση του Κώστα Καραπαπά για το θεμα του τσακωμού με τον Αχιλλέα Μπέο.

Επίσης ο τρίτος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μια μέρα πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Διαβάστε επίσης – Στον αστερισμό του Φορτούνη

Ήταν αδιανόητο να παραβρεθεί, για να καταθέσει στην υπόθεση. Κι όμως ο Χριστόφορος Μάρκου τα αγνόησε όλα αυτά και εκδίκασε την υπόθεση. Ερήμην του Ολυμπιακού και του Κώστα Καραπαπά.

Το δεύτερο που γεννά πολλά ερωτηματικά έχει να κάνει με την απόφαση. Ο Αχιλλέας Μπέος είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα, στο ματς του Βόλου με τον Ολυμπιακό, σαν διερμηνέας.

Κι όμως τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού από την είσοδο του σε αγωνιστικούς χώρους, για δύο μήνες. Στην ουσία δεν τιμωρήθηκε αφού σχεδόν πάντα είναι στις εξέδρες και μόνο στο ματς του Ολυμπιακού βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Για να κάνει το δικό του «παιχνίδι».

Αντίθετα ο Κώστας Καραπαπάς τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου γενικά στα γήπεδα, για δύο μήνες. Δηλαδή δεν θα μπορεί να βρίσκεται κοντά στην ομάδα κι ενώ έχει ενεργό ρόλο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα