×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Οικονομικές ασκήσεις επί χάρτου


    Κώστας Παπαδόπουλος

Ολυμπιακός: Οικονομικές ασκήσεις επί χάρτου


Ο Ολυμπιακός κάνει ασκήσεις επί χάρτου για να είναι απόλυτα έτοιμος να προσαρμοστεί στα οικονομικά δεδομένα λόγω κορονοϊού.

Ο πλανήτης θα αλλάξει σε οικονομικό επίπεδο. Μαζί και το ποδόσφαιρο. Ο κορονοϊός είναι σαρωτικός και όταν ξεπεραστεί αυτή η πανδημία, θα αφήσει πίσω του πολλές δύσκολες καταστάσεις.

Ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει ανεπηρέαστος από όλη αυτή την κατάσταση. Γιατί θα πρέπει και ο ίδιος να εναρμονιστεί με τα νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν.

Διαβάστε επίσης – «Ο Μαρινάκης μια ανάσα από την αγορά της Τρουά»

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη τους. Για τον λόγο αυτό έχουν κάνει τις πρώτες μεταξύ τους συζητήσεις.

Για τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας και πως θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αναμένονται. Βέβαια ο Ολυμπιακός είναι θωρακισμένος, κατά ένα τρόπο.

Γιατί φέτος είναι να πάρει πολλά χρήματα από την ευρωπαϊκή του πορεία. Πάνω από 40 εκατ. ευρώ είναι τα χρήματα που θα μπουν σίγουρα στο ταμείο από την ευρωπαϊκή πορεία.

Παράλληλα είναι και η πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε στην Γουλβς, με το καθαρό ποσό, που θα πάρει ο Ολυμπιακός, να είναι λίγο πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

Ολυμπιακός: Θωρακισμένος, αλλά…

Αναμφίβολα τα συγκεκριμένα ποσά μπορούν να λύσουν πολλά θέματα και να βοηθήσουν στην λειτουργία της ομάδας, χωρίς να οδηγηθεί στο να πάρει μεγάλες αποφάσεις. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει και μεγάλα έξοδα.

Και στην Πλατεία Αλεξάνδρας τα έχουν βάλει κάτω όλα και τα συζητούν. Είναι πολλά και τα συμβόλαια των παικτών, αρκετά είναι μεγάλα, ενώ υπάρχουν και τα διάφορα μπόνους.

Γενικά οι Πειραιώτες δεν αναμένεται να έχουν μεγάλα ζητήματα. Αλλά θέλουν να είναι προετοιμασμένοι και στην λεπτομέρεια. Κάτι που κάνουν πάντα και για τον λόγο αυτό δεν έχουν ζητήματα, σε οικονομικό επίπεδο.

Ωστόσο οφείλουν να έχουν σχέδια για την εποχή μετά κορονοϊού. Σε αυτό το πλαίσιο γίνονται και οι συζητήσεις ώστε να είναι κατοχυρωμένοι και να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που θα βρουν μπροστά τους.

Με βάση και τα έσοδα που έχει ο Ολυμπιακός, μπορεί να κάνει τις μικρότερες πιθανές αλλαγές για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση.