×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Στα γραφεία και ο Πορτογάλος


    Δημήτρης Μαργωμένος

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Στα γραφεία και ο Πορτογάλος


Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Την ίδια ημέρα που έκλεισε και ανακοινώθηκε η ανανέωση συμβολαίου του Ντανιέλ Ποντένσε, στην ΠΑΕ ήταν και ο Πέδρο Μαρτίνς. Επίσης ο Πορτογάλος είναι να κληθεί και να μιλήσει με τον σύλλογο για το συμβόλαιό του.

Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου ολοκληρώνεται η συμφωνία που είχε κάνει με τους «ερυθρόλευκους» πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

Ο σκοπός της επίσκεψής του όμως στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας δεν είχε να κάνει με το συμβόλαιό του. Πήγε στην ΠΑΕ για να μιλήσει με κάποια από τα στελέχη της διοίκησης, αλλά όπως ήταν λογικό η είδηση παρουσίας του στα γραφεία «φούντωσε» τις φήμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αποκάλυψη: Σκέψη Μαρινάκη να πάρει και τη WIND!

Άλλωστε το Sportime έχει γράψει πως έχουν τα πράγματα Ολυμπιακός – Μαρτίνς, ως μία πρώτη ανάγνωση των τωρινών δεδομένων. Ο Ολυμπιακός περιμένει να δει την πορεία των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Και μετά να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Από την πλευρά του και ο κόουτς των Πειραιωτών αυτή τη στιγμή δεν έχει το μυαλό του στο συμβόλαιο. Αλλά μόνο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα. Επίσης θέλει να πετύχει με τους «ερυθρόλευκους», έτσι ώστε να ολοκληρώσει και το δικό του έργο.

Το δεδομένο της τωρινής στιγμής είναι πως και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια ουσιαστική συζήτηση, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει από Δεκέμβριο-Ιανουάριο και μετά.

Κάνε follow στο Sportime

Κάνε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολούθησε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα