×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός μεταγραφές 1/7: Ανακοινώθηκε ο Σιαμπάνης


    Sportime Team

Ολυμπιακός μεταγραφές 1/7: Ανακοινώθηκε ο Σιαμπάνης


Ολυμπιακός μεταγραφές 1/7: Μπορεί να είχε γίνει γνωστή η μεταγραφή του Μάριου Σιαμπάνη στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ήταν επίσημα γνωστή. Αυτό γιατί ο παίκτης είχε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Το οποίο ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, κάτι που σήμαινε πως από σήμερα, 1η Ιουλίου, ήταν ελεύθερος ο παίκτης. Να συνεχίσει όπου ο ίδιος ήθελε. Και την απόφασή του την είχε πάρει μέρες πριν.

Ο Ολυμπιακός είχε πλησιάσει τον παίκτη και τον έκανε δικό του. Μάλιστα ο 20χρονος γκολκίπερ είχε υπογράψει και το συμβόλαιό του με τον σύλλογο. Όμως η ανακοίνωση δεν είχε βγει, για τον λόγο πως δεσμευόταν, τυπικά, ακόμα από τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός μεταγραφές 1/7-Σιαμπάνης

Το συμβόλαιο αυτό όμως ολοκληρώθηκε και έτσι ο Ολυμπιακός προχώρησε και στην επισημοποίηση της μεταγραφής. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τον Μάριο Σιαμπάνη με κάθε επισημότητα.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής ήδη βρίσκεται στην Πολωνία. Και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους «ερυθρόλευκους», στο Γκνιεβίνο. Συμμετέχοντας έτσι και αυτός στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας του Πειραιά.

Οπότε σύντομα θα δούμε τον Σιαμπάνη και αγωνιζόμενο. Από τη στιγμή που έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας, σύντομα θα πάρει και χρόνο συμμετοχής σε κάποια από τα επόμενα φιλικά. Το επόμενο τεστ των «ερυθρόλευκων» είναι για την Τετάρτη με την Λέγκια Γκντάνσκ στις 18:00 ώρα Ελλάδας.


Τελευταία Νέα