×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός μεταγραφές 23/6: Τέλος του Σεμέδο, πάει για άλλον


Δημήτρης Μαργωμένος

Ολυμπιακός μεταγραφές 23/6: Τέλος του Σεμέδο, πάει για άλλον


Ολυμπιακός μεταγραφές 23/6: Μπορεί να είχαν μείνει οι λεπτομέρειες για να κλείσει ο Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά ήταν αρκετές για να χαλάσει! Όπως έγινε γνωστό οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

Ο Ολυμπιακός είχε βρεθεί ένα βήμα από τη συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ και τον Σεμέδο, αλλά οι οριστικές επαφές δεν πήγαν όπως έπρεπε. Για αυτό και η ομάδα του Πειραιά δεν ασχολείται πλέον με την περίπτωση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού.

Ήταν ο παίκτης που ήθελε η ομάδα και περισσότερο ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά από τη στιγμή που δεν τα βρήκαν όλες οι πλευρές δεν προχώρησε η περίπτωση αυτή.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει μία δεύτερη προσπάθεια και ενώ ήταν κοντά ο παίκτης για να κλείσει τελικά χάλασε.

Ολυμπιακός μεταγραφές 23/6: «Ανοίγει» η λίστα

Όπως σε κάθε περίπτωση έτσι και σε αυτήν του αμυντικού, ο Ολυμπιακός έχει έτοιμα ονόματα για να προσεγγίσει. «Ανοίγει» και πάλι η λίστα του κεντρικού αμυντικού και αρχίζει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων.

Ένα από τα ονόματα τα οποία δεν έχει «καεί» είναι αυτό του Τόμας Βερμάλεν. Οι Πειραιώτες ναι μεν τελευταία είχαν σταματήσει τις επαφές με τον παίκτη, αλλά δεν αποκλείεται να επανέλθουν.

Δεν είναι, φυσικά, το μοναδικό όνομα που έχουν στη λίστα τους οι «ερυθρόλευκοι». Υπάρχουν και άλλα και σύντομα θα κάνουν τις κινήσεις τους.

Θα υπάρξουν,όμως, σύντομα εξελίξεις διότι επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς είναι να έχει τον αμυντικό που θα αποκτηθεί μαζί του στην Πολωνία. Σίγουρα δεν προλαβαίνει να γίνει κάτι και να φύγει παίκτης με την ομάδα, αλλά τις ημέρες που θα είναι ο Ολυμπιακός στο Γκντανσκ οι διοικούντες θα δουλεύουν το θέμα του αμυντικού.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras