×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός μεταγραφές 25/6: Οι εξελίξεις με Σεμέδο


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ολυμπιακός μεταγραφές 25/6: Οι εξελίξεις με Σεμέδο


Ολυμπιακός μεταγραφές 25/6: Η υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο δεν βγήκε ποτέ από το προσκήνιο. Ήταν κάτι που ανέφερε το Sportime τόσο στο φύλλο της Δευτέρας όσο και της Τρίτης.

Μάλιστα ήταν αποκαλυπτικές οι λεπτομέρειες της  συμφωνίας αλλά και το θέμα που κολλούσε στο νέο ποσοστό μεταπώλησης που ήθελε η Βιγιαρεάλ. Όπως επίσης και πως ο Ρούμπεν Σεμέδο τα έχει βρει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους».

Κάτι που έκανε η ισπανική ομάδα για να μπορέσει να αποκομίσει μεγαλύτερο όφελος μελλοντικά. Όσο για το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, όπου αποκτήθηκε από την Ισπανική ομάδα, αντί του ποσού των 14 εκατ. ευρώ, ήταν κάτι που από την αρχή είχε συζητηθεί.

Και δεν αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα γιατί τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Βιγιαρεάλ ήταν κάτι που είχαν συζητήσει.

 Όπως αναφέρει το Sportime στην έντυπη έκδοση της Τρίτης (25/6) ο Ρούμπεν Σεμέδο παίζει τον δικό του ρόλο. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός είναι γνωστό πως έχει συμφωνήσει σε όλα. Έτσι πιέζει για την ολοκλήρωση  της μεταγραφής. Και αναμένονται εξελίξεις έως την Πέμπτη.

Ολυμπιακός μεταγραφές 25/6: Οι ομοιότητες με Γκιλιέρμε

Η συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει σε πολλά με αυτή του Γκιλιέρμε. Ο Ολυμπιακός συζητούσε για αγορά του Βραζιλιάνου, πολύ κάτω από τα χρήματα που είχε δαπανήσει η Λα Κορούνια για να τον αποκτήσει.

Κι εκεί υπήρχαν θέματα με το ποσοστό μεταπώλησης. Αλλά ο παίκτης είχε συμφωνήσει και πίεζε από την μεριά του. Για να ολοκληρωθεί, στο τέλος, η μεταγραφή.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Ρούμπεν Σεμέδο, Ο οποίος όλο αυτό το διάστημα μιλάει με τον Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα είναι ενήμερος και για τον ρόλο του στην ομάδα.

Ακόμα και για τον τρόπο που αγωνίζονται οι «ερυθρόλευκοι» και τι θέλει από αυτόν ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ήταν δεδομένο λοιπόν πως ήταν κίνηση τακτικής από τους Πειραιώτες. Και όπως όλα δείχνουν θα υπάρχει αίσιο τέλος. Κάτι που ακόμα δεν είναι απόλυτα σίγουρο. Γιατί οι επαφές είναι σε εξέλιξη.

Ο Ολυμπιακός θέλει άμεσα τον Ρούμπεν Σεμέδο και δεν είχε την πολυτέλεια να περιμένει πολύ. Μπορεί να ενεργοποίησε τις άλλες λύσεις, όπως αυτή του Ζοσουέ Σα. Αλλά και πάλι ήταν ένας μοχλός πίεσης.

Η Βιγιαρεάλ δεν θέλει να κρατήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο. Και η μόνη εξαιρετική πρόταση που έχει, είναι αυτή του Ολυμπιακού. Οι συζητήσεις, ουσιαστικά, ποτέ δεν σταμάτησαν!

Σχετικά με τις δικαστικές περιπέτειες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις. Γιατί τον Σεπτέμβριο  ο Σεμέδο έχει ένα δύσκολο δικαστήριο. Όποια και αν είναι η απόφαση, υπάρχει λύση για να συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά με τους «ερυθρόλευκους».