Καλά κρατά το όνομα του Σοφιάν Φεγκουλί, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Μάλιστα νέα δημοσιεύματα από την Τουρκία, αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση και περιμένει την απάντηση του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα αυτό το οποίο λένε οι Τούρκοι, είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νέα επαφή με τον έμπειρο μέσο και του κατέθεσαν πρόταση για συμβόλαιο. Τα χρήματα που έγραψαν οι Τούρκοι είναι στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ!

Ένα ποσό αρκετά καλό για τα ελληνικά δεδομένα και αριθμός ο οποίος φτάνει τα μεγαλύτερα συμβόλαια της ομάδας.

Δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν πως έγινε η επίσημη πρόταση και αυτό το οποίο περιμένει πλέον η πλευρά του Ολυμπιακού είναι η απάντηση του παίκτη. Σε περίπτωση που ο Φεγκουλί πει το «ναι», τότε θα προχωρήσει η μεταγραφή του από τη Γαλατάσαραϊ στον Ολυμπιακό!

Είναι ένα θέμα το οποίο «παίζει» δυνατά εδώ και ημέρες για τους «ερυθρόλευκους». Χωρίς να έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από πλευράς Ολυμπιακού, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει ο σύλλογος σε μεταγραφικά ζητήματα.

Πάντως όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς, οι Πειραιώτες κοιτούν αρκετά την αγορά της Τουρκίας. Είναι αρκετά τα ονόματα τα οποία έχουν γραφτεί από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, καθώς υπάρχει και η περίπτωση του Ονιεκούρου, επίσης από τη Γαλατάσαραϊ.

Ονιεκούρου: Βρήκε κοινό σημείο επαφής με τη Μονακό