×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός – Νότιγχαμ: «Ακαδημαϊκή» τηλεδιάσκεψη (pic)


    Λευτέρης Παυλίδης

Ολυμπιακός – Νότιγχαμ: «Ακαδημαϊκή» τηλεδιάσκεψη (pic)


Ολυμπιακός – Νότιγχαμ: Μια οικογένεια Ολυμπιακός και Νότιγχαμ Φόρεστ, με την καλή σχέση και τη σωστή συνεργασία ανάμεσα στα δύο κλαμπ να συνεχίζεται!

Την Τετάρτη 8/4 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση ανάμεσα σε στελέχη και παίκτες των Ακαδημιών των δύο ομάδων, δείχνοντας πως η ουσιαστική σχέση που δημιουργήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με την προετοιμασία της Κ19 του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο της Φόρεστ, καλά κρατεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Η Μίλαν στοχεύει στον Καμαρά

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα μέτρα και τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, τις προπονητικές μεθόδους που οι δύο Ακαδημίες εφαρμόζουν στο πλαίσιο του «Μένουμε σπίτι» ενώ οι Γιώργος Φέκκας, Δημήτρης Στουρνάρας και Γιάννης Καράκουτης έφτιαξαν το δικό τους challenge, προκαλώντας τους συναδέλφους τους Brennan Johnson και Josh Barnes να προφέρουν ελληνικές λέξεις!

Tον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ακόμα ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Θοδωρής Ελευθεριάδης, ο υπεύθυνος Δικτύου Σχολών και team manager της Κ19, Βασίλης Νάνος και ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου, Αλέξης Περδίκης.

Από την πλευρά της Νότιγχαμ παρευρέθησαν ο Chris Cohen (head coach U23), Dan McCrea (sports scientist) και Chris McGuane (assistant academy manager).