Ο Ολυμπιακός έχει βάλει σε προτεραιότητα την απόκτησης ενός αριστερού εξτρέμ που θα του δώσει κι άλλη ώθηση, στοχεύοντας και στον Ονιεκούρου.

Πέρσι η έλευση του Μπρούμα δεν έδωσε αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός. Ήταν με εξάρσεις ο Πορτογάλος άσος. Για φέτος γίνεται μια πιο επισταμένη δουλειά. Για να έρθει ο εξτρέμ που έχουν εστιάσει οι Πειραιώτες. Τις τελευταίες ημέρες όλοι εστιάστηκαν στο θέμα του Ονιεκούρου.

Μια δύσκολη υπόθεση αλλά οι Πειραιώτες την δούλεψαν. Μίλησαν δύο φορές με την Μονακό για να μάθουν τις προθέσεις της. Βέβαια είναι και η πλευρά του 24χρονου άσου. Που δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, πάντως, είναι έτοιμοι να περιμένουν.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν δουλεύουν και άλλες υποθέσεις. Μια από αυτές είναι του Κέβιν Ενκουντού. Από πέρσι μπήκε στο ραντάρ ο Γάλλος. Και δεν έχει βγει. Με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Τα δύο συγκεκριμένα ονόματα είναι τα γνωστά. Γιατί υπάρχει και μια ακόμα περίπτωση που δεν έχει γίνει γνωστή. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει και αυτή άρωμα Γαλλίας.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει την διάθεση και τον χρόνο να περιμένει. Για να κάνει, αυτή την φορά, την κατάλληλη κίνηση. Και να μπορέσει να δώσει μια ακόμα ώθηση στα άκρα της επίθεσης.

Κι αυτό έχει να κάνει με τους Μασούρα, Βρουσάι. Και οι δύο υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Δεν θέλει να τους… κάψει με όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες.

Εκτός και αν υπάρξει κάποια καλή πρόταση για τον Μασούρα. Που να του ανοίξει την πόρτα να φύγει για να κάνει το μεγάλο άλμα…

Οι συγκεκριμένοι θα είναι και αυτοί που θα πάρουν το χρίσμα για τα προκριματικά του Champions League. Αφού ο Μαρτίνς θα πάει με ενδεκάδα που δεν θα έχει πολλές αλλαγές.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Το πρότζεκτ Καλογερόπουλος και η διαχείριση

Ολυμπιακός: «Είχαμε κρούσεις για Φαμπιάνο, αλλά δεν μας δελέασαν»