×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Ο Γκραντέλ μίλησε για το μέλλον του


    Δημήτρης Μαργωμένος

Ολυμπιακός: Ο Γκραντέλ μίλησε για το μέλλον του. Ο μεταγραφικός στόχος των «ερυθρόλευκων»...


Ο Μαξ Γκραντέλ είναι μέσα στη λίστα που έχει ο Ολυμπιακός για αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει έναν παίκτη που θα κάνει την διαφορά στα εξτρέμ και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Τουλούζ είναι στο… στόχαστρο.

Μάλιστα οι Γάλλοι σε δημοσιεύματά τους ανέφεραν ότι έχει ήδη υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον ποδοσφαιριστή.

Κάτι όμως το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από πλευράς Πειραιωτών.

Και τώρα έρχεται ο παίκτης με δηλώσεις του να μιλήσει για το δικό του μέλλον, τονίζοντας πρώτα απ’ όλα ότι έχει συμβόλαιο με την Τουλούζ. Όμως το γεγονός ότι υποβιβάστηκε η ομάδα του αποτελεί μεγάλο εμπόδιο για να συνεχίσει:

«Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Τουλούζ. Αισθάνομαι καλά σε αυτήν την προετοιμασία και είμαι ακόμα εδώ. Είχαμε κάνει μία συζήτηση με τη διοίκηση του συλλόγου και έχουμε συμφωνήσει σε ορισμένα πράγματα. Περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Δεν είναι μόνο δικό μου θέμα να φύγω από τον σύλλογο.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει ειδικό παράθυρο μεταγραφών φέτος και όλα έχουν καθυστερήσει. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στο εξωτερικό. Εγώ δεν κλείνω καμία πόρτα στο εξωτερικό, αλλά υπάρχουν παιχνίδια σε εξέλιξη».

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα