Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς είπε Γκασπάρ!


Δημήτρης Μαργωμένος

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς είπε Γκασπάρ!


Ολυμπιακός: Καιρό τώρα συζητιέται η παραμονή ή μη του Μπρούνο Γκασπάρ στον Ολυμπιακό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με τον Πέδρο Μαρτίνς όμως να ξεκαθαρίζει το θέμα αυτό.

Ολυμπιακός: Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» εκτός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που υπάρχουν, ασχολείται και με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Από την πλευρά του πιστεύει αρκετά τον Γκασπάρ και το έχει δείξει άλλωστε και στην πράξη, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Θέλει τον Γκασπάρ για τη νέα σεζόν σε έναν πιο ενεργό ρόλο απ’ αυτόν που είχε φέτος. Για αυτό και έχει κάνει θετική εισήγηση στη διοίκηση για να κρατηθεί ο παίκτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός στην ΚΕΔ: «Να τιμωρηθούν οι διαιτητές για το σκάνδαλο»

Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες έχουν λάβει το μήνυμα από τον κόουτς και έχουν αρχίσει συζητήσεις με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην οποία ανήκει ο παίκτης, αφού αγωνίζεται υπό τη μορφή δανεισμού. Η συμφωνία που υπάρχει είναι οψιόν αγοράς.

Αλλά δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ζητήσει από τους Πορτογάλους την επέκταση του δανεισμού του παίκτη. Έτσι και αλλιώς είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν λογίζεται από τη Σπόρτινγκ και εκεί είναι που στηρίζεται ο Ολυμπιακός.

Και Μουφί…

Από τη στιγμή που ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα στηριχτεί μόνο στον Γκασπάρ. Θέλει άλλον έναν δεξιοπόδαρο μπακ και η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση.

Ανεξαρτήτου τι θα κάνει ο Βασίλης Τοροσίδης για τη νέα σεζόν, αν δηλαδή θελήσει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ή θα αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο.

Αυτή τη στιγμή ο παίκτης ο οποίος βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των «ερυθρόλευκων» και συγκεκριμένα του Πέδρο Μαρτίνς, είναι ο Μουφί. Ο μπακ της Τοντέλα μένει ελεύθερος και ο Ολυμπιακός έχει τον παίκτη στη λίστα του.

Έχει ήδη υπάρξει επαφή, όπως άλλωστε είχε πει και ο ίδιος σε δήλωσή του, χωρίς όμως να έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη. Άλλωστε τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Πορτογαλία, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι ακόμη σε εξέλιξη.


Sportime Extras