Δευτέρα 6 Ιουλίου 2026
Sportime

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ξεπέρασε και τον Μάρκο Σίλβα

Ο σπουδαίος Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς, πήρε το φετινό πρωτάθλημα με επτά αγωνιστικές να μένουν, κάτι που αποτελεί ρεκόρ.

Στέλιος Ανδρικάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ξεπέρασε και τον Μάρκο Σίλβα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο σπουδαίος Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς, πήρε το φετινό πρωτάθλημα με επτά αγωνιστικές να μένουν, κάτι που αποτελεί ρεκόρ.

Για ακόμα μία φορά και συγκεκριμένα 46η, ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά.

Μετά τη νίκη του κόντρα στον Παναθηναϊκό και την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν και μαθηματικά τον τίτλο.

Αυτό το κατάφεραν επτά αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά, καταρίπτοντας ένα άλλο σπουδαίο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, μιλάμε για τη σεζόν 2015/16 όπου η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είχε πάρει τότε το πρωτάθλημα έξι αγωνιστικές πριν λήξει.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός του Μίτσελ είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, ενώ το ίδιο είχε πετύχει και ο Παναθηναϊκόςτου Ρότσα, το 1994/95.

A post shared by Olympiacos FC (46🏆) (@olympiacosfc)

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Κάτι δεν κολλάει στην υπόθεση Μπελχαντά!

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Στέλιος Ανδρικάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα