×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: «Ο Ραφίνια λέει ναι και η Φλαμένγκο προσπαθεί να τον μεταπείσει»!


    Δημήτρης Μαργωμένος

Ολυμπιακός: «Ο Ραφίνια λέει ναι και η Φλαμένγκο προσπαθεί να τον μεταπείσει»!. Προσπάθειες των Βραζιλιάνων να τον κρατήσουν...


Είναι το θέμα που έχει σε προτεραιότητα αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός η απόκτηση του Ραφίνια.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τα τελευταία 24ωρα τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με τη Φλαμένγκο, στην οποία και ανήκει.

Είναι μία δύσκολη περίπτωση, αλλά όχι και ακατόρθωτη. Αυτό είναι το σίγουρο. Οι «ερυθρόλευκοι» χειρίζονται με σωστό τρόπο την υπόθεση και έχουν πιθανότητες να φέρουν εις πέρας την αποστολή αυτή.

Μάλιστα οι Βραζιλιάνοι από την πλευρά τους βγάζουν σιγουριά για τη μεταγραφή του παίκτη στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο και ο Ρέτσος!

Δημοσίευμα της «globoesporte.globo» αναφέρει ότι ο Ραφίνια είναι έτοιμος να πει το ναι στην πρόταση των Πειραιωτών!

Με τη Φλαμένγκο από την πλευρά της να προσπαθεί να μεταπείσει τον παίκτη και να μείνει στην ομάδα της Βραζιλίας. Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα υπάρχει και ένας νέος παράγοντας ο οποίος βάζει χρήματα στην ομάδα.

Με τον οποίο και έχει ραντεβού ο Ραφίνια σήμερα, Πέμπτη, για να προσπαθήσει να τον πείσει να μείνει στη Φλαμένγκο και να μη φύγει για τον Ολυμπιακό!

Γράφοντας, ξανά, οι Βραζιλιάνοι ότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του πως αν υπάρξει ομάδα της Ευρώπης που τον θέλει, φεύγει χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα. Σημαντικές εξελίξεις και σύντομα θα τελειώσει το θέμα θετικά ή αρνητικά για τους Πειραιώτες.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα