×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: «Παγώνει» του Τράουκο και πάει σε άλλες περιπτώσεις


    Δημήτρης Μαργωμένος

Ολυμπιακός: «Παγώνει» του Τράουκο και πάει σε άλλες περιπτώσεις. Εξαρχής είχαμε γράψει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να περιμένει για πολύ καιρό τον Μιγκέλ Τράουκο.


Εξαρχής είχαμε γράψει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να περιμένει για πολύ καιρό τον Μιγκέλ Τράουκο.

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον παίκτη εδώ και ημέρες, κάτι το οποίο είχαν επιβεβαιώσει σε δικά τους ρεπορτάζ και οι Γάλλοι. Από την άλλη όμως έχει συμβόλαιο με τη Σεντ Ετιέν.

Για αυτό και η ομάδα του Πειραιά είχε ξεκινήσει συζητήσεις με τους Γάλλους για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Όμως όλο αυτό το διάστημα η Σεντ Ετιέν καθυστερεί αρκετά το θέμα.

Και όπως είχαμε γράψει ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να χαλάσει αρκετές ημέρες ακόμα. Θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή του αριστερού μπακ, διότι σε λίγες ημέρες αρχίζει και η προετοιμασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σκληρό παζάρι για Ραφίνια!

Για αυτό και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να «παγώνουν» το θέμα του Περουβιανού αριστεροπόδαρου μπακ. Η ομάδα του Πειραιά προχωράει πλέον σε άλλες περιπτώσεις μπακ, έχοντας έτοιμη τη λίστα του με παίκτες εδώ και καιρό.

Βέβαια δεν θα πρέπει να διαγράφουμε εντελώς και την περίπτωση του Τράουκο, αφού κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την περίπτωση οι Γάλλοι να κάνουν πίσω έστω και τώρα και να υπάρξει κάποια συμφωνία.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα