×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Πέμπτη στην Πολωνία ο Σεμέδο


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ολυμπιακός: Πέμπτη στην Πολωνία ο Σεμέδο


Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ακόμα μεταγραφική βόμβα. Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι μια τεράστια κίνηση. Μάλιστα την Πέμπτη θα αναχωρήσει για την Πολωνία.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός θα είναι και σήμερα στην Αθήνα. Είχε άλλωστε μια γεμάτη μέρα, με τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά και την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο χρόνος ήταν πιεσμένος για να βρεθεί πτήση που θα τον πήγαινε στο Γκνιεβίνο της Πολωνίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον περιμένει πως και πως. Και θα τον έχει από την Πέμπτη κοντά του. Είναι δεδομένο πως δεν θα προλάβει την αυριανή πρωινή προπόνηση. Στην απογευματινή όμως θα δώσει κανονικά το παρών.

Όλο το διάστημα που περίμενε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, έκανε ατομικές προπονήσεις.

Ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα με δικό του γυμναστή για να μην χάσει έδαφος.

Βέβαια όλα αυτά θα φανούν και από τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων, που έκανε το πρωί.

Φυσικά και σήμερα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς. Οι δυο τους άλλωστε μιλούσαν συχνά, όλο αυτό το διάστημα, μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ολοκληρώσει μια δύσκολη μεταγραφή, υλοποιώντας την επιθυμία του Πορτογάλου προπονητή.

Για τον Ρούμπεν Σεμέδο ο Ολυμπιακός είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Είναι ένα σκαλοπάτι για να μπορέσει να δώσει μια νέα ώθηση στην καριέρα του.

Μπορεί ακόμα και να «χτυπήσει» την πόρτα της Εθνικής Πορτογαλίας. Πρόσφατο είναι το παράδειγμα του Ζοσέ Σα. Που κατάφερε να βρει θέση στους κληθέντες του Φερνάντο Σάντος, στα τελευταία ματς της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ο 25χρονος άσος διαθέτει τεράστια προσόντα και το έχει αποδείξει. Δεν ήταν τυχαίο που Πόρτο, Μπενφίκα, αλλά και Μπράγκα έδειξαν ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν.

Κάτι που δίνει περισσότερα «παράσημα» στην κίνηση που έκανε ο Ολυμπιακός. Ο οποίος πέρασε και πολλά εμπόδια μέχρι να τον φέρει στην Ελλάδα.


Τελευταία Νέα