×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Πιο κοντά από ποτέ στον Κρίστινσον της ΑΕΛ


    Λευτέρης Παυλίδης

Ολυμπιακός: Πιο κοντά από ποτέ στον Κρίστινσον της ΑΕΛ


Ίσως ο καλύτερος και με διαφορά πιο σταθερός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ τη φετινή σεζόν.

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον βρίσκεται στο μπλοκάκι αρκετών ομάδων και ο Ολυμπιακός είναι μία απ’ αυτές που έχει ασχοληθεί με την περίπτωση απόκτησής του εδώ και καιρό.

Στις αρχές Απρίλη το Sportime είχε αναφερθεί για τις επαφές του Αλέξη Κούγια με ελληνική ομάδα για την πώληση του Ισλανδού γκολκίπερ.

Οι οποίες προχώρησαν αρκετά και φαίνεται πως βρέθηκε κοινό σημείο επαφής.

Οι πληροφορίες από τη Λάρισα αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» για την αγοραπωλησία του Κρίστινσον, με ένα ποσό που τον ικανοποιεί.

Αν και ο Κούγιας προτιμούσε το εξωτερικό και προφανώς μία καλύτερη και πιο συμφέρουσα οικονομική πρόταση, εντούτοις αυτή δεν έρχεται.

Γι’ αυτό και ο Ισλανδός φαίνεται να καταλήγει στο Λιμάνι. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά φαίνεται πως η υπόθεση έχει προχωρήσει αρκετά.

Η ΑΕΛ δεν φαίνεται πάντως, πως θα πάρει έμψυχα ανταλλάγματα, αλλά μόνο τα χρήματα.

Εξάλλου, είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει γκολκίπερ ανεξάρτητα με την εξέλιξη στο θέμα του Μπόμπι Αλέν και ο Κρίστινσον είναι μία καλή λύση.

Θυμίζουμε ότι στις 26 Φεβρουαρίου η ΑΕΛ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον και ο Αλέξης Κούγιας ένιωθε απόλυτα δικαιωμένος από την επίτευξη του deal.


Τελευταία Νέα