Ολυμπιακός: Πλήρωσε και αγόρασε τον Ένγκελς η Ρεμς!


Δημήτρης Μαργωμένος

Ολυμπιακός: Πλήρωσε και αγόρασε τον Ένγκελς η Ρεμς!


Όπως ήταν αναμενόμενο ο Μπιορν Ένγκελς δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς ο Ολυμπιακός πούλησε τον παίκτη στη Ρεμς! Οι Γάλλοι ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, όπως έγινε γνωστό με δημοσιεύματα των Βέλγων.

Ο παίκτης έκανε καλή σεζόν με τους Γάλλους, είχε δοθεί δανεικός από τους «ερυθρόλευκους», και έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού, όπως η Άρσεναλ κάτι το οποίο είχε γραφτεί πρόσφατα στη Γαλλία.

Η Ρεμς όμως ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του παίκτη, η οποία σύμφωνα με τους Βέλγους φτάνει περίπου τα 4 εκατομμύρια ευρώ και έκανε δικό της τον ποδοσφαιριστή, ενώ ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έβαλε ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του.

Αυτή άλλωστε ήταν μία εξέλιξη την οποία περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι» και για αυτό δεν είχαν στα πλάνα τους τον ποδοσφαιριστή για το προσεχές καλοκαίρι. Ο παίκτης, να σημειωθεί, πως έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα σε 27 ματς με τη Ρεμς στο γαλλικό πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει ένα γκολ και δώσει μία ασίστ, αφήνοντας φυσικά ικανοποιημένους τους Γάλλους με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στη μέχρι τώρα αγωνιστική περίοδο.

Έχει κάνει καλή χρονιά στη Γαλλία και για αυτό η Ρεμς αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά του από τόσο νωρίς, έτσι ώστε να προλάβει την όποια εξέλιξη υπάρξει στη συνέχεια. Διότι δεν αποκλείεται ο Ένγκελς να πουληθεί από τους Γάλλους και να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, κάτι το οποίο όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος είναι στόχος του για το μέλλον.

Πάντως από την άλλη να σημειωθεί πως τα χρήματα που έβαλε ο Ολυμπιακός στα ταμεία του, είναι λιγότερα από αυτά που είχε δώσει πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δώσει 7 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του από την Κλαμπ Μπριζ, ενώ τώρα όπως γράφουν οι Βέλγοι, πήραν 4 εκατομμύρια ευρώ με την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς από τη Ρεμς.


Sportime Extras