Ο Ολυμπιακός ξέρει καλά να βρίσκει λαβράκια στην Γαλλία, λόγω και του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Φρανσουά Μοντέστο. Ετσι γίνεται λόγος για τον Ματέο Τραμονί, που οδεύει προς Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «corse-sport.corsica» αναφέρει πως ο 19χρονος αριστερός εξτρέμ της Αζαξιό είναι μια ανάσα από τον Ολυμπιακό.

Ο Ματέο Τραμονί είχε 28 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ με την Αζαξιό στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας.

Πρόκειται για την ομάδα από την οποία ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τους Παπ Αμπού Σισέ και Μάντι Καμαρά.

Ο Φρανσουά Μοντέστο γνωρίζει καλά την συγκεκριμένη ομάδα της Κορσικής, από την οποία και κατάγεται. Όπως και την Γκαζελέκ Αζαξιό.

Και όπως φαίνεται τσέκαρε και τον Ματέο Τραμονί. Τον οποίο το Sportime είχε αναφέρει στο φύλλο της 5ης Ιανοουαρίου.

Πάντα με βάση τα όσα αναφέρουν στην Γαλλία, η Αζαξιό θα πουλήσει, πέραν του Ματέο και τον αδερφό του Λισάντρο Τραμονί.

Ο 16χρονος άσος, που αγωνίζεται στις μικρές ομάδες της Αζαξιό, έχει τσεκαριστεί από την Παρί Σεν Ζερμέν, που αναμένεται να τον κάνει δικό της.

Και από τους δύο, η Αζαξιό αναμένεται να βάλει στο ταμείο της 800.000 ευρώ. Ποσό που θα την βοηθήσει να καλύψει τρύπες, αφού αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και αντιμετωπίζει νέες τιμωρίες.

Ο Ολυμπιακός και η «σχέση» με την Αζαξιό

Δεδομένο πως ο Ολυμπιακός έχει σχέση με την Αζαξιό, μέσω του Φρανσουά Μοντέστο. Ο τελευταίος τσεκάρει εδώ και καιρό τον Ματέτο Τραμονί. Και με βάση τα όσα αναφέρουν στην Κορσική εισηγήθηκε την απόκτηση του.

Μένει να φανεί να θα γίνει κι επίσημο του 19χρονου εξτρέμ και αν θα παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» ή θα δοθεί δανεικός.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει σε ταλέντα από την γαλλική αγορά, από την οποία δεν έχει χάσει, έχοντας πάντα την υπογραφή του Φρανσουά Μοντέστο.

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο Ματέο Τραμονί είναι ένα ακόμα ταλέντο και όπως λένε οι πληροφορίες θα υπάρξει και συνέχεια.

Το ποστάρισμα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας…