Ολυμπιακός: «Ραντάρ» και Ισπανία για αριστερά


Δημήτρης Μαργωμένος

Ολυμπιακός: «Ραντάρ» και Ισπανία για αριστερά


Είχαμε γράψει και προηγούμενες ημέρες ότι τα ονόματα που υπάρχουν για το θέμα του αριστερού μπακ είναι αρκετά. Από την άλλη όμως ο Ολυμπιακός, για την ώρα τουλάχιστον, δεν έχει καταλήξει κάπου συγκεκριμένα.

Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει τη λίστα τους, εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις και σύντομα πρόκειται να στοχεύσουν συγκεκριμένα σε κάποιον παίκτη.

Όσο όμως δεν το κάνουν, «σκάνε» συνεχώς ονόματα στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η Γαλλία είναι η κεντρική αγορά που κοιτάει αυτή τη στιγμή η ομάδα του Πειραιά. Από εκεί και πέρα όμως δεν είναι και η μοναδική αγορά. Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει «δίχτυα» και στην ισπανική αγορά. Υπάρχουν λύσεις και από τη συγκεκριμένη αγορά και έχουν ήδη προστεθεί ονόματα στη λίστα.

Σίγουρα ψηλά είναι η περίπτωση του Τζόναθαν Σίλβα. Ενός παίκτη που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι. Ο Αργεντινός αγωνίζεται στη Λεγανές και είναι μέσα στη λίστα των «ερυθρόλευκων». Από εκεί και πέρα όμως δεν είναι και ο μοναδικός παίκτης από την ισπανική αγορά.

Φυσικά υπάρχει πάντα στα υπόψη ο Μπιόρκαν από τη Νορβηγία και την Μπόντο Γκλιμτ. Παίκτης ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι μία από τις πιο άμεσες λύσεις.

Έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες κινήσεις, αλλά αυτή τη στιγμή κοιτάει ο Ολυμπιακός μήπως βρει κάτι πιο… έτοιμο. Οπως επίσης υπάρχει και το όνομα του Ρέμπσιουκ, ο οποίος όμως έχουμε αναφέρει ότι είναι δύσκολη περίπτωση. Παίκτης με συμβόλαιο και μάλιστα η ομάδα του, Πάσος Φερέιρα, σύμφωνα με τους Πορτογάλους θέλουν πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ.

Στο μεταξύ, όσον αφορά τη γαλλική αγορά να σημειωθεί πως υπάρχει η περίπτωση του Τράουκο.

Επίσης ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι. Είχε μιλήσει η ομάδα του Πειραιά με τη Σεντ Ετιέν και είχε βρεθεί ψηλά στη λίστα ο συγκεκριμένος παίκτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – «Κύριοι του ΠΑΟΚ η δικαιοσύνη δεν εκβιάζεται, προσπαθείτε να ξεγελάσετε τον κόσμο σας»

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news