×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Σιαμπάνης για Νότιγχαμ Φόρεστ


    Δημήτρης Μαργωμένος

Ολυμπιακός: Σιαμπάνης για Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι Άγγλοι αναφέρουν ότι ακούστηκε έντονα το όνομά του, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί κάτι...


Στην Αγγλία έκλεισαν οι μεταγραφές σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ και ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι εμπλέκεται με τη δεύτερη κατηγορία. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα στην Αγγλία αναφέρει ότι ο Μάριος Σιαμπάνης μπορεί να συνεχίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Γράφουν οι Άγγλοι πως το όνομα του νεαρού γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» ακούστηκε έντονα. Χωρίς όμως να ανακοινώνεται κάτι επίσημα από την ομάδα. Είτε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, είτε από τον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια πάντως είναι πως οι Πειραιώτες ψάχνονται για να δώσουν υπό τη μορφή δανεισμού τον Σιαμπάνη. Έτσι ώστε ο 19χρονος τερματοφύλακας να πάρει χρόνο συμμετοχής σε άλλη ομάδα και να πάρει παράλληλα εμπειρίες.

Παρά το δημοσίευμα όμως της «nottinghampost», δεν υπήρξε, τουλάχιστον για την ώρα, κάποια επίσημη εξέλιξη. Αναφέροντας όμως παράλληλα οι Άγγλοι πως περιμένουν τις εξελίξεις, σχετικά με τον Μάριο Σιαμπάνη. Για τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Θυμίζουμε ο Μάριος Σιαμπάνης αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό πριν από λίγο καιρό. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και οι «ερυθρόλευκοι» του έκαναν συμβόλαιο. Τώρα όμως θέλει η ομάδα να τον δώσει δανεικό για να αποκτήσει εμπειρίες και να βελτιωθεί όπως πρέπει για το μέλλον.

Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός κοίταξε την περίπτωση της Νότιγχαμ Φόρεστ, χωρίς όμως να σημειώνεται κάποια οριστική εξέλιξη.


Τελευταία Νέα