Τι και αν έχει κάποια χρόνια που Ολυμπιακός και Ρομπέρτο δεν συνεχίζουν μαζί, ο Ισπανός γκολκίπερ επιμένει ελληνικά! Του αρέσει η Ελλάδα και αυτό είναι κάτι που ποτέ του δεν το έχει κρύψει.

Πέρασε καλά στη χώρα μας τα χρόνια που αγωνιζόταν στους «ερυθρόλευκους». Και είχε γνωρίσει αρκετές από τις ομορφιές της Ελλάδας τις ημέρες ξεκούρασης που είχε από τις προπονήσεις. Για αυτό άλλωστε και τώρα που πλέον δεν αγωνίζεται στην ομάδα του Πειραιά, συνεχίζει να προτιμά τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Πήγε στη Μύκονο να απολαύσει τις ομορφιές της χώρας μας και το «έβγαλε» στα social media.

Άλλωστε ο Ρομπέρτο έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος και να απολαμβάνει τις διακοπές του. Διότι πριν από λίγες ημέρες τελείωσε με τη μεταγραφή του στη Γουέστ Χαμ.

Έφυγε από την Ισπανία και την Εσπανιόλ όπου δεν αισθανόταν και καλά, καθώς είχε χάσει τη θέση του και πλέον θα αγωνίζεται στην Αγγλία. Να σημειωθεί πως για τον Ρομπέρτο είχε δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός, χωρίς όμως να γίνει κάποια επίσημη προσέγγιση.

Πλέον όμως θα φοράει τη φανέλα της Γουέστ Χαμ και θα αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ και μέχρι την έναρξη των προπονήσεων είναι σε διακοπές.