Ολυμπιακός: Στόπερ – ηγέτης από την Ισπανία


Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ολυμπιακός: Στόπερ – ηγέτης από την Ισπανία


Ολυμπιακός Ρουίθ: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εγρήγορση εδώ και καιρό για τις μεταγραφικές του κινήσεις. Όσον αφορά την υπόθεση στόπερ – ηγέτης, ψάχνει και στην Ισπανία.

Μάλιστα σενάρια αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» ρώτησαν για την περίπτωση του Βίκτορ Ρουίθ. Πρόκειται για τον αριστεροπόδαρο στόπερ της Βιγιαρεάλ.

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και ήταν αρνητικός στην πρόταση ανανέωσης, που του έγινε. Η Μπέτις είναι μια από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Ολυμπιακός Ρουίθ

Παράλληλα το κασέ του φέρεται να ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό που δύσκολα να δώσουν οι Πειραιώτες. Ωστόσο θεωρείται μια ελκυστική περίπτωση και παίκτης που μπορεί να δώσει άλλον αέρα.

Ο Ολυμπιακός, στο παρελθόν έχει κάνει κινήσεις από την Ισπανία, με κεντρικούς αμυντικούς και γενικότερα είναι μια αγορά που έχει διασυνδέσεις.

Πέρσι πήρε τον Μιγκέλ Γκερέρο από την Λεγανές, αλλά και τον Γκιλιέρμε από τη Λα Κορούνια.

Πάντως το τμήμα σκάουτινγκ σκανάρει τους υποψήφιους στόχους, με τα ονόματα να είναι αρκετά. Το Sportime έχει αναφέρει για τον Πάμπλο Μαρτίνες, το συμβόλαιο του οποίου με την Στρασμπούρ λήγει το καλοκαίρι.

Οι λύσεις που ψάχνει

Ο Ολυμπιακός αναζητά λύσεις και ανάμεσα στους ελεύθερους κεντρικούς αμυντικούς. Άλλωστε έτσι κινήθηκε κι πέρσι, γενικότερα, στις μεταγραφές του.

Με βάση το γεγονός πως δεν πρόκειται να υπερβεί και πάλι στο μπάτζετ του για μεταγραφές.

Οι Πειραιώτες κινούνται μεθοδικά με βάση και το δίκτυο που έχουν αναπτύξει σε όλη την Ευρώπη.

Η περίπτωση του Βίκτορ Ρουίθ είναι από αυτές που κοίταξαν. Παρά το γεγονός πως παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες.

Ο Ισπανός στόπερ έχει όλα τα στοιχεία που μπορεί να τον κάνουν να ηγηθεί της άμυνας. Επίσης είναι αριστεροπόδαρος. Κάτι σημαντικό, αφού ο Ολυμπιακός ψάχνει κεντρικό αμυντικό, που να παίζει με το αριστερό.

Ο Ουσεϊνού Μπα, που θα βρίσκεται από τον Ιούνιο στην Ελλάδα, είναι αριστεροπόδαρος, αλλά δεν διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία.

Από την άλλη o Γιάγκος Βούκοβιτς, αναμένεται να αποχωρήσει. Κατά πάσα πιθανότητα πάντα…

Ολυμπιακός Ρουίθ


Sportime Extras