×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Το άλμα και οι μνηστήρες του Καμαρά


Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ολυμπιακός: Το άλμα και οι μνηστήρες του Καμαρά


Ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο διαμάντι στο ρόστερ του, όπως είναι ο Μαντί Καμαρά, που είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα, με τους μνηστήρες να αυξάνονται.

Ήταν μεγάλη επιτυχία για τους Πειραιώτες το γεγονός πως μεταξύ άλλων κράτησαν στην ομάδα τον 23χρονο μέσο.

Διαβάστε επίσης – Ολυμπιακός: Τρομάζουν με την ποιότητα τους οι νταμπλούχοι

Υπήρξαν προτάσεις. Κυρίως από Ιταλικές ομάδες, με μία από αυτές να ήταν η Φιορεντίνα.

Παράλληλα οι Μίλαν, Ιντερ έδειξαν ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός δεν συζητούσε προτάσεις κάτω από 20 εκατ. ευρώ.

Δείγμα του ότι δεν ήθελε να τον δώσει, από την συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο.

Αλλά ακόμα κι αν υπήρξε μια τέτοια πρόταση, θα ήταν κάτι το εξαιρετικό, για έναν παίκτη που κόστισε περίπου 400.000 ευρώ, για να αποκτηθεί από την Αζαξιό!

Το γεγονός πως δεν έγινε κάτι, στην συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο, δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξει «πίεση» στις επόμενες.

Οι μνηστήρες και οι ικανότητες του

Γιατί το όνομα του Μαντί Καμαρά παραμένει στο… ραντάρ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ακόμα και αγγλικών, άσχετα αν ο Καμαρά, ακόμα, δεν μπορεί να πάρει άδεια εργασίας, λόγω του ότι δεν έχει συμπληρώσει τις απαραίτητες διεθνείς συμμετοχές.

Αυτό, όμως μπορεί να αλλάξει έως το ερχόμενο καλοκαίρι. Όσο για τον ίδιο, θέλει όσο τίποτα άλλο να κάνει το μεγάλο άλμα. Το περίμενε γι΄ αυτό το καλοκαίρι.

Αλλά δεν αποκλείεται να γίνει τον Ιανουάριο, πολύ περισσότερο το καλοκαίρι του 2021. Έχει πολλά ακόμα να μάθει και να προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Με τέτοιο προφίλ πάντως είναι έτοιμος να… πετάξει. Τεχνική, ταχύτητα, αντίληψη χώρου, σωστές τοποθετήσεις στην αμυντική λειτουργία, κλεψίματα. Τον λες και ολοκληρωμένο 8άρι. Που μπορεί να σταθεί επάξια σε οποιαδήποτε ομάδα.

Πως να μην αποτελέσει πόλο έλξης και συνεχόμενου σκάουτινγκ.

Το ισχυρό συμβόλαιο

Η εμφάνιση του απέναντι στον Ατρόμητο ήταν εξαιρετική. Ήταν μαζί με τον Κώστα Φιορτούνη οι παίκτες που δημιούργησαν και βοήθησαν σημαντικά να έρθει το 4-0.

Αυτή προστέθηκε στο μπλοκάκι, όσων των παρακολουθούν. Παράλληλα θα βάλει στο βιογραφικό του μια ακόμα παρουσία σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκεί όπου όλοι οι σκάουτερ έχουν τα μάτια τους στραμμένα σε παίκτες – διαμάντια. Τέτοιος είναι και ο Μαντί Καμαρά. Που ετοιμάζεται εκ νέου για το μεγάλο ευρωπαϊκό πάρτι σε επίπεδο συλλόγων.

Ο Ολυμπιακός, από την μεριά του, θα περιμένει τις εξελίξεις. Δεν έχει σε κάτι να αγχώνεται. Με το νέο συμβόλαιο, που έκανε στον Καμαρά, τον έχει ευχαριστημένο, οικονομικά και «δεμένο» έως το καλοκαίρι του 2023.

Μεγάλο διαπραγματευτικό ατού, αφού είναι πολύ διαφορετικό, από το να έληγε σε ένα έτος. Όσο για οικονομική αναπροσαρμογή, που έχει ακουστεί, δεν είναι στις άμεσες προθέσεις του συλλόγου, αν και υπάρχει σαν σκέψη.
Τελευταία Νέα