×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Το είπαν το τραγουδάκι τους οι νέοι! (Vids)


    Sportime Team

Ολυμπιακός: Το είπαν το τραγουδάκι τους οι νέοι! (Vids)


Μόλις λίγες ώρες έχει στη διάθεσή του ο Ολυμπιακός τον Ρούμπεν Σεμέδο στην προετοιμασία του στο Γκνιεβίνο της Πολωνίας. Παρόλα αυτά όμως ο Πορτογάλος στόπερ πρόλαβε να πει το… τραγουδάκι του!

Όπως όλοι οι κανούργιοι παίκτες της ομάδας, έτσι και ο Σεμέδο πέρασε τη δοκιμασία του τραγουδιού. Στο πλαίσιο του δείπνου της Πέμπτης. Ο νεοφερμένος στόπερ ανέβηκε στην καρέκλα και τραγούδησε, όπως ορίζει ο «άγραφος νόμος» των αποδυτηρίων που έχει ο Ολυμπιακός.

Την ίδια διαδικασία είχαν ακολουθήσει μία ημέρα πριν και οι Χιλάλ Σουντανί, Φελίπε Μπρούνο! Οι επίσης νέοι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» είχαν το δικό τους σόου το βράδυ της Τετάρτης.

Είναι ο τρόπος που γίνονται μέλη της ομάδας του Πειραιά και όλοι τους πέρασαν με επιτυχία το τεστ αυτό!

Φυσικά, όπως φαίνεται και στα βίντεο, οι συμπαίκτες τους δεν σταματούν να τους πειράζουν. Συμπεριλαμβάνεται και αυτό στις στιγμές χαλάρωσης που έχουν οι ομάδες στο πλαίσιο μίας προετοιμασίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» καθημερινά δουλεύουν σκληρά, οπότε χρειάζονται και αυτές οι στιγμές για να ξεφεύγουν. Είναι μακριά από τα σπίτια τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Και αυτά τα σκηνικά τους βοηθούν να «δένονται» περισσότερο και μεταξύ τους. Να γίνονται ομάδα, κάτι που θα τους βοηθήσει στη συνέχεια και στον αγωνιστικό χώρο και στα επίσημα ματς που θα έχουν μέσα στη σεζόν.


Τελευταία Νέα