×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Τους ωφέλησε η καραντίνα…


    Κώστας Παπαδόπουλος

Ολυμπιακός: Τους ωφέλησε η καραντίνα…


Μπορεί να πει κανείς, κατά μία έννοια, πως υπήρξαν ποδοσφαιριστές οι οποίοι βγήκαν ευνοημένοι από την καραντίνα. Και το γεγονός ότι σταμάτησαν οι προπονήσεις για περίπου δύο μήνες.

Αυτό γιατί είχε ο Ολυμπιακός παίκτες οι οποίοι ήταν τραυματίες, είχαν χάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προπονήσεων και από τη στιγμή που τα πάντα σταμάτησαν είχαν δύο οφέλη οι συγκεκριμένοι.

Από τη μία μπόρεσαν να δουλέψουν οι ίδιοι στην ενδυνάμωσή τους με προπονήσεις στο σπίτι, περισσότερο αερόβια και βάρη παρά με μπάλα. Και από την άλλη να έρθουν στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Από τη στιγμή που είχαν οι ποδοσφαιριστές δύο μήνες να μπουν στο γήπεδο και να προπονηθούν.

Ο λόγος για τους τρεις παίκτες της ομάδας, Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη, Μπρούνο. Ας δούμε αναλυτικά λίγο τις περιπτώσεις των τριών αυτών ποδοσφαιριστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αποκάλυψη Sportime: Με Έλληνες διαιτητές τα πλέι οφ!

Η ευκαιρία του Λαζάρου

Στα ματς των πλέι οφ ο Πέδρο Μαρτίνς έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα θα χρειαστεί όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Δεν θα είναι στην ίδια φυσική κατάσταση οι παίκτες με πριν, για αυτό και θα χρειαστεί να κάνει ροτέισον, ιδιαίτερα αν προχωρήσει το πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες, δύο μέσα στην κάθε εβδομάδα.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που πριν δεν είχαν τόσο. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Λάζαρος ο οποίος είχε επιστρέψει από έναν σοβαρό τραυματισμό και ήθελε τον χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Τώρα πλέον είναι στην ίδια κατάσταση με όλους τους παίκτες.

Επιπλέον ο Λάζαρος έχει και ένα παραπάνω κίνητρο για να παίξει και να «σκυλιάσει» μέσα στο γήπεδο. Αυτό δεν είναι άλλο από το συμβόλαιο, αφού ολοκληρώνεται η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό μέσα στο καλοκαίρι.

Η ώρα του αρχηγού…

Όπως καταλαβαίνει κανείς ο Ολυμπιακός έχει στην ίδια κατάσταση εκτός από τον Λάζαρο και τον Φορτούνη.

Έχει έρθει από έναν σοβαρό τραυματισμό και πλέον είναι στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους παίκτες. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» θέλει να παίξει και να αρχίσει να κάνει στο γήπεδο ότι και πέρσι.

Να γίνει ξανά ο ηγέτης του Ολυμπιακού να προσφέρει πράγματα στην ομάδα. Κάτι το οποίο θέλει και ο Πέδρο Μαρτίνς γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο πιστεύει. Από τη στιγμή που τον είδε να κάνει πέρσι αυτά που έκανε!

Ολυμπιακός: Μπορεί να δώσει

Τον Μπρούνο δεν τον είδαμε αρκετά μέσα στη σεζόν μέχρι να τραυματιστεί. Αλλά όταν άρχισε να τον χρησιμοποιεί ο Πέδρο Μαρτίνς και να δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί και να βοηθήσει τραυματίστηκε.

Ήταν άτυχος αρκετά σε αυτό, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός αν δει ότι έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του σε καλή κατάσταση, θα του δώσει χρόνο συμμετοχής μέσα στα πλέι οφ.


Τελευταία Νέα