×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Τσεκάρει ταλέντο της Ντιναμό Κιέβου


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ολυμπιακός: Τσεκάρει ταλέντο της Ντιναμό Κιέβου


Ο Ολυμπιακός έμεινε με την πικρή… γεύση του αποκλεισμού από την Ντιναμό Κιέβου. Αλλά από τα διπλά παιχνίδια με την ουκρανική ομάδα, ξεκίνησε μια διαφορετική σχέση, όπως ανέφερε το Sportime στο φύλλο της Παρασκευής.

Οι δύο σύλλογοι ξεκίνησαν μια νέα συνεργασία, με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών σε όλα τα επίπεδα.

Εκείνο για το οποίο έγινε κουβέντα ήταν για τις ακαδημίες. Ο Ολυμπιακός αναζητά πάντα το καλύτερο για την ακαδημία του. Και σε αυτή της Ντιναμό Κιέβου γίνεται επίσης εξαιρετική δουλειά.

Αποτέλεσμα ήταν την περασμένη Τετάρτη η ομάδα Κ19 της Ντιναμό Κιέβου να νικήσει 3-0 την Γιουβέντους και να περάσει στην φάση των «16» της Youth League.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε πολλές πληροφορίες, όπως και έδωσε φυσικά, ενώ έδειξε ενδιαφέρον και για έναν νεαρό.

Πρόκειται για τον Γκιόργκι Τσιταϊσβίλι. Ο 18χρονος άσος παίξει κυρίως σαν δεξί εξτρέμ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Φέτος ανανέωσε το συμβόλαιο του για 5 ακόμα χρόνια. Είναι γεννημένος στο Ισραήλ, αλλά έχει και Ουκρανική υπηκοότητα. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Ουκρανίας.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην διάσημη ακαδημία της Μπαρτσελόνα, την «Μασία».

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε να τσεκάρει τον Τσιταϊσβίλι, αλλά είναι μια ιδιαίτερα ακριβή περίπτωση. Παράλληλα έχει μπει στο στόχαστρο και άλλων συλλόγων.


Τελευταία Νέα