Ολυμπιακός: Ξέρω τι έκανες στα φιλικά προετοιμασίας (vids)


Δημήτρης Μαργωμένος

Ολυμπιακός: Ξέρω τι έκανες στα φιλικά προετοιμασίας (vids)


Περίπου τρεις εβδομάδες έμεινε ο Ολυμπιακός μακριά από την Ελλάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν από τη χώρα μας στις 24 Ιουνίου για την Πολωνία. Και πλέον θα επιστρέψουν στη βάση τους την Πέμπτη, στις 11 Ιουλίου.

Σε όλες αυτές τις ημέρες οι «ερυθρόλευκοι» είχαν διπλές καθημερινές προνήσεις, ενώ έδωσαν συνολικά έξι φιλικά. Ήθελε αρκετά ματς στην προετοιμασία του ο Πέδρο Μαρτίνς. Έτσι ώστε να μπορέσει να δει αυτά που ήθελε και να μπορέσει να «δέσει» την ομάδα.

Δεν υπάρχει τόσος χρόνος για τον Ολυμπιακό για τα πρώτα επίσημα ματς. Στις 23 του μήνα θα παίξει στην Τσεχία με την Πλζεν, ενώ στις 30 θα αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο φιλικό που θα δώσει η ομάδα του Πειραιά, πριν από τις αναμετρήσεις με την Πλζεν, είναι αυτό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στις 16 του μήνα θα υποδεχτεί τους Άγγλους στο Καραϊσκάκη. Ματς στο οποίο, όπως φαίνεται, ο Πέδρο Μαρτίνς πρόκειται να δοκιμάσει το σχήμα που θα παρατάξει την ομάδα και απέναντι στους Τσέχους. Από τη στιγμή που θα είναι η πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Ας δούμε αναλυτικά τι έκανε ο Ολυμπιακός στα έξι φιλικά που έδωσε μακριά από την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Sportime στο Facebook


Sportime Extras