Ολυμπιακός: ειδικός λογαριασμός για τους πληγέντες


Sportime Team

Ολυμπιακός: ειδικός λογαριασμός για τους πληγέντες


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την περαιτέρω ενίσχυση των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική (23/7).

Μετά την προσφορά του ενός εκατομμυρίου ευρώ και την πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν μία νέα ενέργεια για την ανακούφιση των ανθρώπων που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Σε συνέχεια της προσφοράς του 1.000.000 Ευρώ, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, ανοίχθηκε ο ειδικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό λογαριασμού IBAN GR9501101900000019000495226.

Είναι η στιγμή, που όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και περισσότερο από ποτέ δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, στηρίζουν έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που βίωσαν την καταστροφή, με ουσιαστικά έργα και πράξεις, για τα οποία θα ενημερώνονται οι φίλαθλοί μας».

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras