×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Η υπόσχεση του Σολδάνο (video)


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ολυμπιακός: Η υπόσχεση του Σολδάνο (video)


Ο Ολυμπιακός εμπιστεύθηκε τον Φράνκο Σολδάνο για την επίθεση κι εκείνος, τόνισε από την αρχή, πως ήρθε για πολλά γκολ. Αυτό επεσήμανε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Olympiacos TV.

«Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Όλοι ήταν πάρα πολύ ευγενικοί από την ώρα που έφτασα εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα. Οι στόχοι μου είναι ξεκάθαροι. Να βοηθήσω όπως μπορώ, ώστε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη.

Πέρα απ’ αυτό, οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να πετύχω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν.

Θέλω οι οπαδοί να ξέρουν ότι θα βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ένας παίκτης πολύ αφοσιωμένος στην ομάδα και θα βοηθήσω όπως μπορώ.

Πέρα από το ότι είμαι ένας επιθετικός και στόχος μου είναι να βάλω πολλά γκολ, είμαι κι ένας παίκτης ο οποίος βοηθάει πάρα πολύ και στην ανάπτυξη της επίθεσης.

Οπότε ελπίζω ότι θα βοηθήσω πολύ στο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και να βοηθήσω με αυτοθυσία και αφοσίωση την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», είπε ο Σολδάνο.

Στο βίντεο υπάρχουν και οι πρώτες του στιγμές στον Ολυμπιακό. Οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Επίσης ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, φαίνεται να δείχνει στον Σολδάνο το Καραϊσκάκη και να του λέει τι πρόκειται να ζήσει.

Ο Ολυμπιακός έδωσε «μάχη» για να αποκτήσει τον Φράνκο Σολδάνο και τα κατάφερε. Τώρα περιμένουν και οι φίλοι του, με ανυπομονησία την πρώτη του εμφάνιση.

 


Τελευταία Νέα