Ολυμπιακός: Οι «πιέσεις» για τον Σισέ!


    Αλέξανδρος ΧρηστάκοςΟ Παπ Αμπού Σισέ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων και δεν αποκλείεται η μεταγραφή του να κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι!

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν προσφέρεται για… βόμβες, αλλά κανείς δεν μπορεί να το πει αυτό με σιγουριά. Πάντως, το όνομα του Παπ Αμπού Σισέ βρίσκεται στη λίστα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία από τώρα για το καλοκαίρι.

Ο 23χρονος Σενεγαλέζος στόπερ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον με τα σωματικά του προσόντα. Είναι δεδομένο το ταλέντο του και πως έχει πολλά να δείξει ακόμα, με βάση τη σκληρή δουλειά που κάνει. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει πως γίνεται «παιχνίδι» για τον διεθνή άσο και πως δεν αποκλείεται να γίνουν κινήσεις ακόμα και στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αρκετοί σύλλογοι της Αγγλίας, ανάμεσά τους και η Γουέστ Χαμ (κοιτάει και τον Κούτρη) τον έχουν βάλει στο στόχαστρο. Μάλιστα, οι ομάδες από το νησί μπορούν να καλύψουν τα 15 εκατ. ευρώ, μίνιμουμ, που ζητάει ο Ολυμπιακός.

Από την Πορτογαλία, πάντα η Μπενφίκα τον έχει στο μπλοκάκι της και δεν αποκλείεται να κάνει νέα πρόταση. Είναι γνωστό πως είχαν απορριφθεί τα 8 εκατ. ευρώ που είχαν προσφέρει οι Λουζιτανοί. Στο κόλπο είναι και γερμανικές ομάδες, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά. Επίσης, και στη Γαλλία υπάρχει ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων!Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.