Ολυμπιακός: Σενάριο για Αντρέ Αλμέιδα


    Sportime TeamΟ Ολυμπακός γνωρίζει καλά την Πορτογαλική αγορά και τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλές δουλειές. Έτσι βγαίνουν και πολλά σενάρια, όπως αυτό με τον Αντρέ Αλμέιδα.

Πιο συγκεκριμένα τα Πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 28χρονου δεξιού μπακ. Μάλιστα αναφέρουν πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον και δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Ωστόσο ο Αλμέιδα, που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και ως αμυντικός μέσος, έχει συμβόλαιο έως το 2021.

Παράλληλα είναι βασικό στέλεχος και εκ των αρχηγών των «αετών» της Λισαβόνας, διεθνής, και κοστολογείται με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ.

Όλα αυτά δείχνουν πως είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Που μπορεί να έχει βάση, μόνο αν ο Ολυμπιακός δεχθεί κάποια καλή πρόταση για τον Ομάρ και τον παραχωρήσει!

Το σίγουρο είναι πως η άμυνα των «ερυθρόλευκων» έχει μπει στο μάτι πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Δεν είναι μόνο ο Ομάρ, αλλά και οι Σισέ, Κούτρης, για τους οποίους υπάρχει κινητικότητα.

Κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός κάνει τα σχέδια του για να καλύψει τα κενά, αν αυτά δημιουργηθούν. Και ίσως στο πλαίσιο αυτό να έχει βάση το σενάριο με τον Αντρέ Αλμέιδα.

Σε κάθε περίπτωση μέχρι την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να υπάρξουν διάφορα θέματα για τους «ερυθρόλευκους».

 Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.