×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ομόνοια – Ολυμπιακός: Τρίτο άτομο με κορονοϊό που συσχετίζεται με την ομάδα


Δημήτρης Μαργωμένος

Ομόνοια – Ολυμπιακός: Τρίτο άτομο με κορονοϊό που συσχετίζεται με την ομάδα


Ομόνοια – Ολυμπιακός: Εδώ και ημέρες στην Ομόνοια ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, βρέθηκαν δύο άτομα θετικά στον κορονοϊο.

Ομόνοια – Ολυμπιακός: Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών δεν έγιναν ποτέ γνωστά από τους Κύπριους, ενώ δεν ανακοίνωσαν ούτε καν την αποστολή για το ματς.

Προκειμένου να μη μαθευτούν πριν τον αγώνα ποιοι παίκτες ήταν αυτοί οι οποίοι βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό. Με τα ρεπορτάζ βέβαια από την Κύπρο να μιλούν για τους Ζόρντι και Τιάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ομόνοια: Παίζει… κρυφτό με τον κορονοϊό, τι είπε ο Μπεργκ

Τώρα με νέα ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, έγινε γνωστό πως άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, επίσης βρέθηκε θετικό στον ιό. Χωρίς επίσης να βγαίνει κάποιο όνομα στη δημοσιότητα:

«Το 1ο άτομο είναι από το οικογενειακό περιβάλλον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας.

Το 2ο άτομο είναι επαφή ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας.

Το 3ο άτομο είναι επαφή της επαφής στελέχους του Εθνικού Άχνας.

Το 4ο άτομο είναι από το οικογενειακό περιβάλλον 2ου ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας, του οποίου ανακοινώθηκε στις 27/9 και 2ο άτομο από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Το 8ο άτομο είναι επαφή από το οικογενειακό περιβάλλον 3ου ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας που ανακοινώθηκε στις 26/9. Έκανε την εξέταση ιδιωτικά ενώ είχε προγραμματισμένο ραντεβού μέσω της ιχνηλάτησης».

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ


Τελευταία Νέα