Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τετ α τετ Μαρτίνς με Χασάν


    Αλέξανδρος ΧρηστάκοςΜεγάλη η σημασία του ντέρμπι της Κυριακής, όπου ο Ολυμπιακός έχει πολλούς λόγους να θέλει τη νίκη. Σε ένα παιχνίδι όπου ο Αχμέντ Χασάν, είναι από τα θέματα που απασχολούν τον Μαρτίνς. Μάλιστα οι δυο τους είχαν τετ α τετ στο Ρέντη, την Παρασκευή.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει βάλει 9 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, από τις 23 Ιανουαρίου και μετά. Είναι ο πλέον φορμαρισμένος επιθετικός. Αλλά αποκόμισε ένα μικροπρόβλημα στη μέση, από το ματς με τον Άρη.

Δεν κατάφερε να το ξεπεράσει πλήρως, αν και μετείχε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης της Παρασκευής.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, στην καθιερωμένη του συνέντευξη, είπε πως ο Χασάν υπολογίζεται, έστω και σαν αλλαγή, αφού ακόμα νιώθει λίγες ενοχλήσεις.

Οι δυο τους τα είπαν την Παρασκευή στο Ρέντη, μετά το τέλος της προπόνησης. Ο Χασάν τόνισε στον Μαρτίνς να τον υπολογίζει ακόμα και για το αρχικό σχήμα. «Κόουτς θέλω να παίξω. Δεν χάνω το ντέρμπι, νιώθω καλύτερα», του είπε μεταξύ άλλων.

Ο Ολυμπιακός θέλει όλους τους φορμαρισμένους παίκτες του για το ντέρμπι της Κυριακής. Και ένας από αυτούς είναι ο Αχμέντ Χασάν.

Σίγουρα θα είναι στην αποστολή, αλλά στην προπόνηση του Σαββάτου, θα ξεκαθαρίσει αν θα ξεκινήσει ή όχι.

Ο Ολυμπιακός έχει χάσει τους στόχους της φετινής σεζόν. Αλλά ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι πάντα ένα ντέρμπι. Πέραν από το πρεστίζ, υπάρχουν πολλοί λόγοι που θέλει τη νίκη.

Μάλιστα από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα θα κριθούν πολλά για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.