×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πολύ κοντά σε Φραν Βέλεθ ο Ολυμπιακός!


    Νίκος Μαρκάτος

Πολύ κοντά σε Φραν Βέλεθ ο Ολυμπιακός!


Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στον Μάρτιο, αλλά οι πρώτες κινήσεις ήδη γίνονται. Και μία από αυτές για τον Ολυμπιακό είναι και ο Φραν Βέλεθ.

Ο Ισπανός αμυντικός του Άρη ήταν μία από τις καλοκαιρινές μεταγραφές που βγήκαν στο 100%. Με διαφορά ο πιο σοβαρός στόπερ του και από τους πιο αξιόπιστους στη Super League με αποτέλεσμα να κάνει… γκελ.

Για τον 27χρονο υπήρχαν ματιές και από το εξωτερικό, αλλά ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να τους προλάβει όλους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr όχι μόνο έχει γίνει ήδη κίνηση για να αποκτηθεί ο Βέλεθ, αλλά το θέμα είναι και αρκετά προχωρημένο.

Οι επαφές με τον Άρη έχουν ξεκινήσει και είναι σε αρκετά καλό κλίμα. Στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουν πως όσο καλός και να είναι ο Βέλεθ, είναι κομβικό να βάλουν στα ταμεία τους ένα σημαντικό ποσό ώστε να μπορέσουν να κινηθούν το καλοκαίρι χωρίς προβλήματα στις μεταγραφές. Όλα δείχνουν πως η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες βρίσκεται μία ανάσα.

Να σημειωθεί πως ο Βέλεθ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χιμνάστικ. Πόμπλα Μαφουμέτ, Λογκρονιές και Αλμερία ήταν οι επόμενες ομάδες του, ενώ την περσινή σεζόν έπαιζε στη Βίσλα Κρακοβίας μαζί με τον Χουλιάν Κουέστα.


Τελευταία Νέα