Σα: «Σκέφτομαι το μέλλον μου στον Ολυμπιακό»


Sportime Team

Σα: «Σκέφτομαι το μέλλον μου στον Ολυμπιακό»


Ο Ζοζέ Σα αναφέρθηκε στην εντός έδρας νίκη επί της Λαμίας, την επική πρόκριση κόντρα στη Μίλαν, αλλά και το ποδοσφαιρικό του μέλλον!

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά, που διατηρεί option αγοράς των ποδοσφαιρικών του δικαιωμάτων από την Πόρτο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σα:

Για τη νίκη επί της Λαμίας, έπειτα από αυτή κόντρα στη Μίλαν: «Είμαστε όλοι κουρασμένοι και ενθουσιασμένοι από εκείνο το παιχνίδι. Ήμασταν, όμως, και έτοιμοι για να παίξουμε σήμερα. Ο προπονητής μας, αυτήν την οδηγία μας είχε δώσει, ότι έπρεπε να επιστρέψουμε στην ελληνική πραγματικότητα και να είμαστε όλοι διαθέσιμοι για να παίξουμε».

Για το αν έδωσε αυτοπεποίθηση η νίκη επί της Μίλαν: «Βοηθάει πάρα πολύ στην αυτοπεποίθηση της ομάδας γιατί πετύχαμε κάτι πολύ σημαντικό. Εκτός της νίκης με τη Μίλαν, προκριθήκαμε και στην επόμενη φάση. Επομένως, η αυτοπεποίθησή μας είναι πάρα πολύ ανεβασμένη».

Για την εξαιρετική επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει απόψε: «Θέλω να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι το «λιμάνι» του: «Φυσικά και το σκέφτομαι αυτό. Εξαρτάται, όμως, από τον Ολυμπιακό και την Πόρτο».

Για το αν έχει διαλέξει κάποια αντίπαλο στην κλήρωση της Δευτέρας (17/12): «Δεν με απασχολεί αυτό».


Sportime Extras