Ο Ζοσέ Σα δεν είναι στα καλύτερα του, γίνεται δέκτης κριτικής για την εικόνα του και στο ματς με την Άρσεναλ, ενώ η γυναίκα του βγήκε μπροστά με αφορμή και κάποια μηνύματα που δέχθηκε.

Η Ράκελ Γιάκομπ, «ξέσπασε» και υπερασπίστηκε τον Ζοσέ Σα. Γιατί φαίνεται πως δέχθηκε και η ίδια πολλά αρνητικά μηνύματα. Που προφανώς θα προήλθαν από το ματς με την Άρσεναλ, όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0.

Ο Πορτογάλος δεν είναι στα καλύτερα του και πολλοί του έκαναν άσχημη κριτική, χρεώνοντας του το πρώτο και το τρίτο γκολ.

Η γυναίκα του  αποφάσισε να απαντήσει με ποστάρισμα στο προφίλ της στο instagram, λόγω των μηνυμάτων που έλαβε και η ίδια:

«Δεν είμαι το άτομο που θα σωπάσει.Και σχετικά με τα μηνύματα που έχω δεχθεί το τελευταίο 24ωρο πρώτον: είμαι η γυναίκα ενός παίκτη και όχι ένας ποδοσφαιριστής.

Ακόμα και έτσι δεν έχετε το δικαίωμα να μην με σέβεστε.

Δεύτερον όποιος είναι οπαδός ή φίλαθλος του Ολυμπιακού να έχει πιο καλή μνήμη. Για τη φανταστική προσφορά του άνδρα μου τις τελευταίες 2 σεζόν.

Και θα πρέπει προτού τον κριτικάρετε να δείτε την ποιότητά του. Κακές στιγμές όλοι έχουν.

Τρίτον: Για όσους λένε πως έχασε το πάθος του και δεν θέλει να είναι εδώ άλλο την ίδια ημέρα του αγώνα ήταν η κηδεία της γιαγιάς του.

Και δεν μπορούσε να στηρίξει την οικογένειά του και να είναι εκεί να πει ‘αντίο’.

Εάν αυτό δεν είναι αγάπη πάνω απ’ όλα για την ομάδα και υπευθυνότητα για τη δουλειά του δεν ξέρω το τι άλλο είναι.

Θα υπερασπίζομαι και θα στηρίζω την ομάδα (τον Ολυμπιακό) στα καλά.

Αλλα΄περισσότερο στις κακές στιγμές. Θα στηρίζω και θα ανυψώνω ηθικά τον άντρα μου.

Πάντα και σε όλες τις στιγμές και θα το κάνω είτε έχω στήριξη από εσάς και είτε όχι. Εάν όμως είστε φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει και εσείς να έχετε την ίδια αποστολή».