Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε πως είπε στον διαιτητή να δει ο ίδιος το VAR, υπογραμμίζοντας πως για τον ίδιο ήταν φάουλ στον Εμβιλά.

Ο Γκάμπριελ έκανε το 1-2 στο 80’, σε κομβικό σημείο και φάνηκε να έχει κάνει φάουλ στον Εμβιλά. Ο Σωκράτης τόνισε πως ο διαιτητής έπρεπε να δει ο ίδιος το VAR.

«Πιστεύω πως παίξαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όσο περνούσε η ώρα ανεβαίναμε, είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε προς το τέλος του ημιχρόνου χωρίς να τα καταφέρουμε.

Στο δεύτερο ισορροπήσαμε, ανεβήκαμε ψηλά, ισοφαρίσαμε, αλλά η φάση του 1-2 έκρινε το ματς», είπε αρχικά ο Σωκράτης.

Για το αν υπήρξε φάουλ στον Εμβιλά: «Εγώ στον διαιτητή είπα πως αν θεωρεί πως μπορεί να είναι φάουλ να πάει στο VAR να το δει, δεν είναι τίποτα ένα ή δύο λεπτά καθυστερήσεις. Θεωρώ πως έπρεπε να πάει να το δει, για εμένα είναι φάουλ πάνω στον Γιαν. Είναι κρίμα γιατί το μομέντουμ ήταν με εμάς και η φάση αυτή έκρινε το ματς».

Για το αν θεωρεί πως υπάρχουν ελπίδες στη ρεβάνς: «Σίγουρα γυρίζει το ματς και πέρσι είδαμε τι έγινε. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά και θα πάμε εκεί να δείξουμε πως μπορούμε να πάρουμε το καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο αυτών των αγώνων».