×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Θεοδωρίδης: «Οι Τούρκοι έβρισαν τον διαιτητή»


Δημήτρης Μαργωμένος

Θεοδωρίδης: «Οι Τούρκοι έβρισαν τον διαιτητή»


Μετά το τέλος της αναμέτρησης που είχε ο Ολυμπιακός με την Μπασακσεχίρ, ο Σάββας Θεοδωρίδης κατήγγειλε τη συμπεριφορά των γηπεδούχων. Τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι Τούρκοι έβρισαν τον διαιτητή του ματς στα αποδυτήρια.

Έχοντας πολλά νεύρα και παράπονα από τον Ισραηλινό για τις κάρτες που τους έδειξε, στο ματς του Champions League:

«Θέλω να συγχαρώ όλες τις ελληνικές ομάδες που έδωσαν βαθμούς. Φτάσαμε να έχουμε προσφέρει στην Ελλάδα επτά βαθμούς και προχωράμε ακάθεκτοι. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με μεγάλους παίκτες. Εμείς παίξαμε για να κερδίσουμε. Θέλω στη ρεβάνς να είναι όλος ο κόσμος.

Ο Σα ήταν το Α και το Ω. Όλα τα παιδιά έπαιξαν με την ψυχή τους. Παρακαλώ τον κόσμο που είναι η ψυχή της ομάδας να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Η Μπασακσεχίρ είναι έξι ετών ομάδα και έχει έρθει να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές δυνάμεις. Στο Φάληρο θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο και να μη γίνει το παραμικρό.

Έβρισαν τον διαιτητή και έγινε χαμός. Έδειξε κόκκινες σε παίκτες της Μπασακσεχίρ. Είναι υποχρεωμένος να το γράψει στο φύλλο αγώνα».

Παράλληλα ο Σάββας Θεοδωρίδης αφιέρωσε τη νίκη αυτή στον Κώστα Φορτούνη:

«Είμαι ενθουσιασμένος και αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο του Ολυμπιακού, τον πρόεδρό μας και τον Κώστα Φορτούνη. Στις δύσκολες ώρες που περνά. Κωστάκη είμαστε μαζί σου».Sportime News