×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Τόσο θα κοστίσει στον Ολυμπιακό ο Κωστή»


    Sportime Team

«Τόσο θα κοστίσει στον Ολυμπιακό ο Κωστή»


Ο Γιάννος Χρυσοστόμου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τη μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή, τον οποίο ανακοίνωσε και επίσημα ο Ολυμπιακός.

Ο α΄ αναπληρωτής πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας αναφέρθηκε στην τελική συμφωνία, τη μεταπώληση και μίλησε για πολλά σχετικά με τον 19χρονο ταλαντούχο διεθνή.

Στο 1 εκατομμύριο ευρώ το κόστος της μεταγραφής όπως τόνισε.

Γυρίζει σελίδα η Νέα Σαλαμίνα. Η επόμενη μέρα μετά τη μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή:

«Το πιο σημαντικό, είναι μετά τις υπογραφές και εφόσον έχουν συμφωνηθεί όλα, αλλά και η υπογραφή, η προσοχή μας στρέφεται στον αγώνα με την Ένωση. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι κάτω και ελπίζουμε να πάρουμε το πολυπόθητο τρίποντο».

Για τη μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή, δείξατε επιμονή και υπομονή:

«Μας απασχόλησε αρκετά η αλήθεια. Ήταν πολυεπίπεδη η προσπάθεια, με τους οικονομικούς μας συμβούλους, με τα μέλη του δ.σ. που και γενικά όλοι όσοι είχαμε ρόλο σε αυτή τη μεταγραφή και τις συνομιλίες, είχαμε την αναγκαία υπομονή και επιμονή. Εξ’ ου και το αποτέλεσμα που ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Είναι ένα πλάνο που δουλεύουμε στη Νέα Σαλαμίνα με τους νεαρούς και αποδίδει καρπούς. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται από όλους τα τελευταία χρόνια. Είναι μονόδρομος για σωματεία όπως τη Νέα Σαλαμίνα να αναδεικνύουν ταλέντα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για τον ποδοσφαιριστή:

«Δεν πρέπει να αλλάξει το αποτέλεσμα της σκληρής του δουλειάς. Έχει στεηθεί πολλά για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Πάντα ήταν ταπεινόφρων και αυτά πρέπει να συνεχίσει να κάνει, αφού αυτό είναι το συστατικό της επιτυχίας. Τον προίκισε ο Θεός με ταλέντο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Παίζει μεγάλη… μπάλα ο Ισά

Υπάρχει υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Δαπανήθηκε ένα μεγάλο ποσό για ένα 19χρονου Κύπριο από τον Ολυμπακό:

«Εμείς, μάθαμε να είμαστε πραγματιστές και ρεαλιστές. Μιλάμε για ένα ταλαντούχο 19χρονο, το ποσό που θα κοστίσει στον Ολυμπιακό είναι 1 εκατομμύριο. Ξέρουμε πολύ καλά, όταν έρχεται μια ομάδα να πάρει ένα 19χρονο ότι αναλαμβάνει ένα ρίσκο. Η προσφορά και η τελική συμφωνία ήταν το μάξιμουμ που μπορούσαμε να πάρουμε, από τη στιγμή που δεν έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα το οποίο μπορούσε να τον προβάλει στο βαθμό που θα έπρεπε».

Για το πώς υπήρξε το ενδιαφέρον:

«Είχε συμβάλει και ο Κυριάκος Κουρέας σε αυτό, ότι άξιζε να τον δουν από τον Ολυμπιακό. Όταν τον είδαν στο παιχνίδι με τη Σκωτία, είχαν διαπιστώσει ότι ήταν όντως πραγματικά αυτά που τους έλεγε. Μετά έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τη Ρωσία και είχαν πεισθεί για το ταλέντο του ποδοσφαιριστή».

*«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν συνδράμει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, τον Κυριάκο Κουρέα, τον πρόεδρο του σωματείου, όλα τα μέλη του δ.σ. για την προσέγγιση και την αποφασιστικότητα και τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι, και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα